lauantai 24. maaliskuuta 2012

löytöjä

Niin kuin edellisessä postauksess mainostin, meillä oli Annin kanssa mainio kirppisperjantai. Farkkuja, euron kappale, ostin kahdet Kierrätyskeskuksesta, joista toiset menivät valkaisuun ja värjäykseen. Sortseja ei voi olla liikaa !
vintage camera bag 5 e, Valintakirppis fleamarket.
perfectly fitted leather pants I cropped. 6 e, Karjalan Apu fleamarket.

Smithy jeans I cropped. 1 e, Kierrätyskeskus.
Zara leggins. 4 e, Karjalan Apu
Aika huvittavaa, mut melkein eniten fiiliksissäni oon ollut neonkeltaisesta sporttitakistani ja juoksutrikoista, joissa oon patsastellut ympäriinsä :--D Nyt on ihan pakko alkaa juoksemaan, että voin käyttää tuota takkia ! Uikkarit metsästin alelaarista, sillä oli pakko löytää ihan-sama-minkä-näköinen uimapuku vaan, että pääsee vesijuoksee ja kun kaikki kivat maksoivat päälle viidenkympin päädyin naruolkaimiseen, vähemmän virtaviivaiseen versioon. Olenko kertonut, että vihaan naruolkaimia ylikaiken ? Noh, välttää uimapuvussa.
my new sport's wear that move by themselves and will make me thinner. sport jacket 29,90 e + running tights 29,90 e, Sportia Settu. Adidas swimsuit 15 e.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ne on ! mulle ei ikinä oo löytyny sopivia nahkapöksyjä, ne on aina ollu liian kireäitä vyötäröstä ja roikkunut takamuksesta ja reisistä. noi istuu <3

   Poista
 2. Toi juoksutakki näyttää tosi kivalta! Ja shortsit myös!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Noi nahkashortsit on erityisesti mieleeni. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan värinen juoksutakki! Varmasti innostaa juoksemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! kyllä tuntuu et se pakottaa juoksee, ei tollasessa kehtaa löysäillä :-D

   Poista

miau ♥