torstai 8. maaliskuuta 2012

kurkkukipuisen paras ystävä

Oli hieman noloa vastata puhelimeen niin, että aluksi ei saa ulos äännähdystäkään ja tovin rykimisen jälkeen kuiskata vaimea moi kuullostaen äänen korkeuden vaihtelun vuoksi pieneltä teinipojalta. Tuli pienenä yllätyksenä sekä itselle, että puhelun toisessa päässä olijalle, kun ensimmäistä kertaa koko päivänä avasin suuni :---D Äänen menetyksen lisäksi tänään ei onneksi ole ollut kuumetta ja yskäkin on alkanut muuttua aivasteluksi. En ole saanut mitään aikaiseksi, mutta toisaalta ei kai kipeänä tarvitsekaan. Tai no tiskasin, vaikka vihaan tiskaamista.
Kaulahuivi on yli vuoden takainen löytö kirpparilta, mutta jostain syystä en ole saanut sitä sopimaan mihinkään asuun ja se onkin toiminut sairastelupäivien kaverina. Tänään tajusin, että vikana on ollut tummanpuhuvat asukokonaisuudet, joiden kanssa huivi ei ole päässyt oikeuksiinsa.

Ai niin. Hyvää Naistenpäivää tytsyt! Toivottavasti teitä muistetaan joka päivä kivoilla asioilla eikä vain tänään. Itse sain turkinpippuritikkareita ja Kindermunan ♥

I have been sick for a few days. Cough has been pretty bad and I've been sure that my lungs will explode. Fortunately I have had right meds and that warm scarf plus nothing to do :---)

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää toi sun huivis! :)

  VastaaPoista
 2. mun on aina pakko sanoa ääneen jotain ennenkun vastaan puhelimeen jos en oo pitkään aikaan päästäny ääntä suusta, ihan vaan varmistukseks ettei sieltä just tuu mitäsattuu haha:D joskus jos oon yleisellä paikalla niin en välttämättä vastaa soittoihin edes kun en viitsi ensin mölistä yksikseni siellä ja oon varma että ääni on salaa muuttunut möreäksi tupakkamummoksi tai mikskälienee!! 8----(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun pitäis muistaa sama :--D mulla on aina kissanpoikasen, murrosikäisen pojan ja röökimummon sekoituksia, ikinä ei tiedä mitä tulee !

   Poista
 3. Ihanan lämpösen näkönen huivi tollasii jättihuiveja oon iteki etsiny! Yritä parannella itteäs <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan näkönen toi huivi! ja hyväää naistenpäivää sullekki =)

  VastaaPoista
 5. Söpönen huivi! ^^ Ihania kuvia. Et näytä yhtään pipiltä ^^ Mutta paranemisia!


  Satu
  - Indie by Heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo päivä olikin suht helppo verrattain muutamaan seuraavaan :---DD tänä aamuna tuntui, et elämä alkaa voittaa !

   Poista

miau ♥