torstai 22. maaliskuuta 2012

torstait

Ensiksi pientä tilitystä, joten skippaa suoraan päivänasuun, jos ei kiinnosta :---D Joskus harjoittelussa tulee päiviä, joina tuntuu, että on maailman vajaaälyisin, jokainen kysymys on tyhmä ja kaikesta mitä tekee löytyy vikaa, vaikka yrittäisi parhaansa - usein sen aiheuttaa ohjaaja, jolla on huono päivä.  Tää päivä oli harvinaisen helvetillinen ja seuraavan kerran osaan kyllä valita vähemmän stressaantuneen sijaisohjaajan, jos oma ohjaaja ei satu olemaan paikalla. Kaikki muut jaksoi kyllä tsempata, antaa kiitosta ja neuvoa, mutta kun se jonka pitäisi sua ohjeistaa ei jaksa kuunnella loppuun asti ja ymmärtää kysymykset poikkeuksetta väärin tuntuu, että on palannut tasolle nolla. Eikä ymmärrä, että harjoittelen monia asioita ensimmäistä kertaa sen ohessa, että olen osastolla ja juoksen ympäriinsä tutustuen kipuhoitajan tehtäviin ja jakaen farmaseutin kanssa lääkkeitä yrittäen samalla oppia uutta. Ja helvetti sentään, tiedan tasan tarkkaan, että mulla meni oikeastikin ihan yhtä hyvin kuin muinakin päivinä. Jos jotain positiivista pitää kaivaa, niin ainakin tiedän yhä vankemmin, millainen ohjaaja en itse halua tulevaisuudessa olla. Edelleen harmittaa ja vituttaa. Onneksi seuraava vuoro on vasta viikon päästä, sit kun omat ohjaajat palaa maisemiin, ja pääsen välissä reissaamaan Joensuuhun. 
 Oli mulla loppujen lopuksi aika kiva päivä. Sofian kanssa käytiin etsimässä Sörkästä kahvila Sävyä, joka olikin harmillisen pieni, joten suunnattiin Teatterille salaatille, kahveille ja suklaacookieille. Tytsyn kans on kyllä aina kivaa ja rentoa. Käytiin vielä vähän kaupoissa kiertelemässä, Monkin ja Weekdayn armottomissa sovituskopeissa päätin, että nyt lähtee kilo tai pari. Sailaakin näin vilaukselta.
Villen kans on myös ollu mukavaa löhöillä ja laittaa lämpimiä kanavoileipiä. Ja huomenna kohti kotikotia, olis vielä pakkaamiset kesken. Jos jollain muullakin on paska päivä ollut, niin ehkä tää toimii loppupiristyksenä :-----) :

27 kommenttia:

 1. Kauluspaita+neule -yhdistelmät ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä jotenkin aina toimiva kokonaisuus ! oon kyl löytänyt ne aivan vasta äskettäin muiden blogien inspiroimana, ihmeen myöhään :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitoksia ! en oo ennen osannut käyttää tuota hopeista neuletta mut onkin ihmeen toimiva :)

   Poista
 3. hyvä asu, sopii sulle :3 ja viiminen kuva on aivan loistava!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! Väinöstä saa kyllä mainioita kuvia :--D

   Poista
 4. Kieltämättä vika kuva pisti hymyilemään :D mulla on ihan järkyttävä kissakuume, en kestä! :D Ja mua ärsyttää sun puolesta se sijaisohjaaja! Vois joskus varmaa palata ajassa taaksepäin ja muistella, millaista se oli, kun oli itse vasta harjoittelemassa ammattia. Tsemppii loppuharkkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin olis, haluisin Väinölle kaverin <3 mutta kun ei oikein näin pieneen kämppään kahta mahdu ja toisaalta se on niin lellipentu, ettei varmaan kestäisi huomion jakamista :--D oli kyllä kurjaa jotenkin, kun vielä kyseinen ihminen on ollut muuten mukavanoloinen.

   Poista
 5. Ihanaihana toi vika kuva!! I löööööve cats <3

  VastaaPoista
 6. ompa kivakiva asu ihana toi clutch! 8-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :--) kiittää saan siskoani sen ompelutaidoista <3

   Poista
 7. Hahah, ihana toi viimeinen kuva :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aiheutti meille Villen kanssa kyllä pienoisen kikatuskohtauksen :-----D

   Poista
 8. Tosi kiva asu! Ja vähän mä repesin tolle kissalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! Väinö on humoristinen tapaus :--D

   Poista
 9. Kiva asu ja awws tota kissan ilmettä vikassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 10. missä oot harjottelussa? tai siis mikä susta tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta tulee terveydenhoitaja, mutta ohessa saan sairaanhoitajan pätevyyden ensiksi :) tällä hetkellä oon kirurgian harjoittelussa ortopedian puolella, tykkään kovasti !

   Poista
 11. Tykkään kans kovasti tuosta kauluspaidan ja villapaidan yhdistelmästä... Muiden päällä. :) Tosi hieno asu ja tykkään erityisesti tosta liivistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon :---) usein miellyttää monet yhdistelmät, muttei silti itsensä päälle tunnu sopivan ollenkaan.

   Poista
 12. voiku söpö kissa!!!:)))

  toi farkkuliivi ja kimallepaita on niin ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, Väinö särkee mun sydämen <3 kiitti, tykkään kovasti :)

   Poista
 13. Vika kuva on ihana! :)) mutta mistä nuo leggarit ovat? tahtoo samanlaiset! ja nuo näyttää paremmilta kuin peruswetlookit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on H&M:n leggarit, ostin viime syksynä Berliinissä ollessani et en tiiä onko noita ollu Suomessa :o ja hehee, Väinö on ihana :)

   Poista
  2. Voi harmi, en ole nähnyt niitä Suomen H&M:ssä :( Täytynee käydä Berliinissä :))

   Poista

miau ♥