sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

DIY - studded shorts

Innostuin tuunaamaan ylimääräiset farkkusortsit teidän lukijoiden toiveiden innoittamana. Maailman yksinkertaisimpaan DIY-projektiin tarvitset
 • farkkusortsit
 • kartioniittejä
 • pihdit
 • teräväkärkiset sakset
 1. Tee farkkuun pieni reikä saksien kärjellä. Varovaisuus on valttia, itse survaisin sakset muutaman kerran turhan napakasti niitin mentävän reiän. Jos niittejä on rajattu määrä kannattaa kynällä merkata niittien paikat tasaisen rykelmän aikaansaamiseksi.
 2. Pujota niitti reiästä ja käännä siivekkeet auki pihdeillä. Tässäkin vaiheessa kannattaa olla helläkätinen, ettei siivekkeet napsahda poikki.
 3. Rispaa lahkeensuut vetämällä langanpätkistä, jos hapsureunat kiehtoo.
Tykkäättekö lopputuloksesta :---)? Kunnianhimoisena tuunaajana olisin halunnut täyttää koko etupuolikkaan niitittämääni taskua lukuunottamatta Lenni Vintagen innoittamana. Kannatan selailemaan sivustoa, jos tulee pulaa farkkusortsien uudistamisideoista. Mulla on odottamassa toisetkin sortsit, joista tulee hieman Villi Länsi-henkiset :--D Farkkua, mokkaa ja hapsua.

Here's my today's DIY. Easy and fast to make. All you need is shorts, studs, scissors and pliers. I got inspiration from Lenni Vintage, I truly recommend to check their lovely site !

26 kommenttia:

 1. tykkään tykkään tykkään ♥

  VastaaPoista
 2. mistäköhän tollasia niittejä saa? :-) mullakin on nyt kunnon DIY-innostus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DIY-innostuskaudet on parhaita! Mm. täältä http://www.hoopee.fi/1303-irtoniitit ja täältä http://www.leatherheaven.com/tuotteet/koti-ja-sisustus-yms/kahleet-ruoskat-ja-niitit/irtoniitit/50303/ löytyypi :--)

   Poista
 3. Ihanaa Hanna! Tosi kivat noista farkkushortseista tuli, olis semmoset, mitä mä voisin käyttää :) Ja tää tuunausaste olis sen kaliiberin juttu, minkä mäki voisin tehdä :D Mulla kun olis säkillinen korjattavia/tuunattavia vaatteita odottamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! Ne oli kyllä tosi nopsat tehdä :--) mun pitäisi kanssa käydä tuunauskasan kimppuun, aloittaminen on aina vaikeinta :D

   Poista
 4. mistä oot hankkinu noita niittejä! ite oon tuhonnu jo parit niittivyöt tätä varten mutta olis tuhat kertaa helpompaa jos jostain kaupasta vois suoraan ostaa niitä, oon yrittäny ettiä lähes kaikki mahdolliset askartelukaupat läpi :( pakko saada enkä millään jaksais tilaa netistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiltä sivuilta http://www.hoopee.fi/1303-irtoniitit ja http://www.leatherheaven.com/tuotteet/koti-ja-sisustus-yms/kahleet-ruoskat-ja-niitit/irtoniitit/50303/ oon itse ostanut :) tai jos et netistä jaksa, niin sit sun varmaan pitää mennä johonki kunnon gootti- tai prätkäliikkeeseen :D

   Poista
 5. Ei vitsit, mäkin haluun tollaiset!! Mistä noita niittejä saa tai mistä sä ostit? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.hoopee.fi/1303-irtoniitit ja http://www.leatherheaven.com/tuotteet/koti-ja-sisustus-yms/kahleet-ruoskat-ja-niitit/irtoniitit/50303/ on osoitteet :) siitä vaan tilaamaan ja tuunaamaan !

   Poista
 6. Ihana nuttura ja ihana toppi ja tosi kivat sortsit! :)

  VastaaPoista
 7. Mistä oot hankkinu noi shortshit? : ) Jos kirpparilt ni mikä kirppis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut noi SPR:n kirpparilta ja kannatan kiertämäänkin niitä ja kierrättyskeskuksia, jos vanhemman mallisia farkkuja etsii :)

   Poista
 8. Siis ootko leikannu noi tavallisist farkuist? Satutko myös tietää, et onks UFFIS levikse farkkui, joita vois leikellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu olen leikannut :--) UFFissa on varasti hyvä valikoima, luultavasti Leviksiäkin löytyy !

   Poista
 9. Me niititimme ipanan farkkutakin, mutta teimme rei'ät metallisella sukkapuikolla, silloin kangas ei mennyt rikki, vaan saimme niitit (ruuvattavat)kankaan säikeiden väliin. Itse olisin varmaan saanut saksilla vain isoja reikiä aikaan, suuripiirteinen kun olen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä vinkki, kiitos ! helpottaa mua seuraavalla kerralla :--D

   Poista
 10. Kylläpä noita tuunattuja farkkushortseja myyviä kauppoja putkahtelee kuin sieniä sateella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanopa muuta ! mutta varmaan aika kannattava bisnes, kun 80 dollaria saa pulittaa sortseista :--D

   Poista
 11. ite ollaan ajateltu koristella laukkuja samalla tyylillä. Jos tulee hyvät saatetaan yritää jopa kaupata niitä. Niiteillä saa kyllä heti uuden ilmeen kaikelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niistä tulis varmasti kivoja :---) meinasin ite laittaa niittitilauksen menee, niistä ku saa alennusta Hoopeestä jos tilaa paljon !

   Poista
 12. Meillä on kirppikseltä metätettyjä niittipusseja ja vanhoja niittivöitä. saa nyt nähä miten pitkälle niillä pääsee.

  VastaaPoista

miau ♥