sunnuntai 5. helmikuuta 2012

uudistusta

Aina välillä musta tuntuu, että mulla on hieman kadoksissa blogini pitämisen punainen lanka. Postauksia tehdessä tulee usein fiilis ketä-nyt-oikeesti-kiinnostaa-mitä-mie-tähän-kirjoitan ja tuntuu, että postauksetkin pyörii lähinnä semikökkölaatuisten asukuvien, randomkuvien ja päivänkuulumisten ympärillä. Ois kivaa, jos omia tekstejä lukiessa ei tulisi tunnetta, että tämäkin on julkaistu vain postaamisen takia, vaan laatu ja asia säilyisi vähän korkeampitasoisena. Less talk, more action, vähempi on enempi ja sitä rataa. Tämän kuitenkin pitäisi olla tyyli- eikä mitä-Hannalle-kuuluu-blogi. Mitä mieltä olisitte viikoittaisista vakiopostauksista :--)? Blogia seuraavilla olisi tässä vaiheessa mahdollisuus vaikuttaa niiden aiheisiin ja sisältöön. Mietinnän alla on ollut mm.
 • Streetstyle of the week / Viikon katumuotityyli:
Katumuotisivustoilta, blogeista yms. löydetty tyyli, joka on eniten inspiroinut minua kyseisellä viikolla. Tai itse ikuistettu tyyli, jos innostun kameran kanssa heilumaan :--D

 • Designer of the week / Viikon mielenkiintoisin suunnittelijalöytö + luomus
Pääideana olisi esitellä tietyn tunnetun tai tuntemattomamman suunnittelijan taidonnäyte, joka kolahtaa mulle kovaa. Niin kunnianhimoinen en ole, että lähtisin suurempia kokonaisuuksia ruotimaan, sen jokainen osaa tehdä itse. Pointtina olisi saada erityisesti pienemmille nimille näkyvyyttä ja jakaa inspiroivia asioita eteenpäin. Vuoroviikoin esittelisin kotimaisen, vuoroin ulkomaisen tekijän.
Suomen toivot: poola kataryna - Paula Kasurinen, Tiia Vanhatapio ja Mirkka Metsola, Ivana Helsinki - Paola Suhonen
 • Most interesting blog of the week / Viikon tyyliblogi
Vaikka luenkin paljon lehtiä ja seuraan muoti- ja tyyliasioita, eniten saan inspiraatiota lukemistani blogeista, niin kotimaisista kuin ulkomaisista. Pyrin aina tsekkaamaan kommentoijien mahdolliset omat tyylipäiväkirjat ja moni lemppari onkin löytynyt sitä kautta. Erityisesti haluaisin nostaa esille blogeja, jotka eivät ole suuren joukon tietoisuudessa. Tälläkin hetkellä luen montaa helmeä, joiden seuraajamäärät ovat blogien tasoon verrattuna naurettavia. Painotus blogien valinnassa on sanalla tyyli. Vaikka omistaisikin vaatekaapin täynnä viimeisintä huutoa olevia rytkyjä ei se merkitse mitään, jos niitä ei osaa yhdistää.

Huomaatteko, että kaikkia näitä yhdistää sana INSPIRAATIO :------) En saa innoittavista asioista koskaan tarpeekseni. Muita vähän harvemmin julkaistavia vakiojuttuja voisi olla
 • Month's DIY-tutorial / Kuukauden DIY-tutoriaali
 • Style nostalgic / Tyylinostalgisointia - kuvia oman pukeutumistyylin varhaisvaiheilta
 • Month's HOT/NOT-list / Kuukauden HOT/NOT-lista
 • Month's boutique / Kuukauden putiikki - vintagea, kirppiksiä, second handia, suomalaisia suunnittelijoita yms.
Tämän tarkoituksena ei ole muuttaa blogia kankeaksi tai ennalta-arvattavaksi, vaan saada tähän hommaan enemmän järkeä. Että sekä mie, että te saisitte enemmän tästä irti. Päivänasuja tulen postailemaan normaalisti pyrkien parempaan kuvien laatuun. Kuulumisia tulee ehkä luultavasti vähemmän, ellette ole eri mieltä. Miltä kuullostaa ? Saa heittää vastalauseita ja muita ehdotuksia, niitä otan ilolla vastaan :)

Sometimes it feels like I'm losing a common thread with my blogging. That's why I decided to make posts of certain invariable topics every week/month (you can see them written in pink :)). By this I try to make this blog more explicit and interesting. What do you think, would it work? Or do you have any suggestions about topics? Thanks for all :)

49 kommenttia:

 1. The streetstyle looks are gorgeous <3
  http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. viikon tyyliblogin kannalla!! (:

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun blogista iha hirveästi! Sun kuulumisetki on aina ollu kivoja, mut joo kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Ei mikään huono idea, vaikka tykkään kyllä nykyisestäkin blogistasi paljon, vaikka se punainenlanka puuttuisikin. Mutta kai tärkeintä olis pitää blogia, mistä eniten itse pitää, olkoon se sitten muiden mieliks tai ei. Streetstyle on kyllä aina mielenkiintoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyl totta, jos tekee vain toisia miellyttääkseen menee sielu koko hommasta. itse haluaisin löytää jonkunlaisen rytmin ja motivaation pitää tasalaatuista blogia, lisää intoa ! ei tää tästä muutu paljoa, tulee vaan erilaisia juttuja :)

   Poista
 5. kuulostaa oikein hyvältä mielestäni! mutta kyllä musta on kiva lukea blogeista myös semmosia "mitä kuuluu"-höpötyksiä, että mun puolesta niitäKIN saa olla jatkossa :--) ja toivottavasti noista ei tuu sit sulle semmosia paineita, että pakko postata nyt tästä aiheesta koska oon luvannu tms... mutta siis, jos saat noista lisäinnostusta bloggaamiseen niin sehän on vaan hyvä asia :-) koska kyllä blogista paistaa läpi, että tykkääkö sen pitäjä hommasta vai ei :) toivottavasti ymmärsit nyt jotain tästä, pointti oli siis se, että jeejee hyvää idea! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ihanasta kommentista :---) ymmärsin pointtisi täysin, itsekin oon miettinyt et tuleekohan tällaisista kuitenkin jossain vaiheessa painetta, jos ei sit meinaakaan löytyä inspistä. mutta ainahan silloin voi sit unohtaa koko idean :D ehkä aloitan pienemmästä muutamalla vakkarijutulla. kivaa, että kuulumisetkin on toivottuja ! välillä vaan tosiaan tulee tunne, että kiinnostaako ketään oikeesti millainen tää ihminen on postausten takana :)

   Poista
 6. sun blogisi on niiiiin ihana, vaikkei siinä mitään järkeä olisikaan ;) musta tää on aivan loistava tällaisenaan, mutta kyllä täytyy sanoa, että nuo sun uudistusideat kuulostaa myös hyvältä. eli jään innolla odottelemaan uudistustasi ! älä kuitenkaan jätä kuulumisia ja "random"-juttuja vähemmälle, koska ne ihan varmasti kiinnostaa monia. musta itestä tuntuu aina kans siltä, ettei ketään voi oikeasti mitenkään kiinnostaa mitä teen ja missä hengaan. mutta kun alkaa miettimään, mitä blogeja itse lukee mieluiten, on siellä kärkipäässä just ne höyhenen kevyet diipadaapa-blogit ja vähemmän jaksaa innostaa ne kankeat asiapitoiset blogit liittyi ne sitten vaikka kenkiin mutta kuitenkin. älä tee tästä liian "asiallista" ja järkevää, niitä juttuja voi lukea lehdistäkin ;)

  ps. oot niin kaunis (=lisää naamakuvia) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paljon kiitoksia ihana, kaunis Nelli :) miunkin lemppareihin kuuluu eniten blogeja, missä on omaa persoonaakin pelissä ! jotenkin sitä itse ei vaan tunne olevansa niin mielenkiintoinen tyyppi, että jää miettimään onko ihan pönttö jos jakaa osaa elämästään/ajatuksistaan. kyllä mie mielellään höpisen tänne muustakin, kuin tyyliasioista ja mistä materiaalista joku mekko on tehty :---D pitää pitää sopivassa suhteessa mukana uutta sekä vanhaa, niin ettei se miksi ylipäätänsä jaksan pitää tätä pääse unohtumaan. tästä tulee usein hyvä mieli kiitos tähän postaukseen kommentoineiden kaltaisten lukijoiden :-----)

   Poista
 7. Hei nää oli tosi kivoja ideoita kaikki, mekin ollaan Iidan kanssa koitettu miettiä jotain tämmöstä vakituista postausta hmmhmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teidänkin pitää ottaa joku vakkaripostaus kehiin :---) jaksatte päivitellä niin tiheesti, että ei varmasti jäisi välistä !

   Poista
 8. Uujee, musta noi kaikki ideat kuulostaa tosi kivalta! Varsinkin toi streetstyle of the week! Mutta hei sun blogi on jo ihana, mutta kyllä mä silti oottelisin tollasia innolla, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeejee, huippua kuulla :---D toi katumuotijuttu tulee ainakin olemaan ja sit myös viikon blogi. ja vink vink saattaapi olla että neitokainenkin pääsisi viikon postaukseen <;

   Poista
 9. Mulla on välillä ihan samanlainen fiilis, että ketä oikeesti kiinnostaa joku juttu mitä kirjottelen esim kuulumisista, mutta ei se mua sen enempää ole haitannut. :D Ja kyllä musta ainakin on kiva lukea sun juttuja!
  Ja noi kaikki jutut kuulostaa tosi mielenkiintosilta! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon, rohkaisevaa kuulla :---) kyllä itsekin tietty tykkään lukea blogien takana olevien ihmisten kuulumisia, tuntuisi ihan oudolta jos tyyppi olisi aivan pimennossa. usein sellaisten blogien lukeminen onkin jäänyt, jos tuntuu ettei takana ole mitään persoonaa :D

   Poista
 10. Kivoja ja selkeesti mietittyjä ideoita blogiisi. Ei muuta kuin rohkeasti toteuttamaan noita teemoja, mitä oot ajatellut. Lukijana toivon edelleen näkeväni sun omia asuja, asusteyksityiskohtia sekä kuulla myös mitä sulle kuuluu (siinä määrin kuin itse haluat kuulumisistasi kertoa). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia hurjasti, mukavaa kuulla että muutoksetkin on tervetulleita :) pyrin pitämään kyllä samaa linjaa, mitään hurjan radikaalia ei ole tulossa muihin postauksiin :D

   Poista
 11. Toi viikon tyyliblogi -idea kuulostaa mun korvaan hyvälle :) Sun blogi on kyllä mielenkiintoista seurattavaa nytkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia kaima :---D mustakin se on ehkä kivoin noista, usein tekisi mieli huutaa blogissakin listaa kivoista uusista tuttavuuksista, mutta ehkä tän kautta sen saisi tehtyä vähän luontevammin ja mielenkiintoisemmin :)

   Poista
 12. Mä tykkään mitä-Hannalle-kuuluu-postauksista :-) Mutta noi kaikki uudet ideat kuulosti tosi hyviltä myös! Kannatan erityisesti tota viikon DIY-juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kivaa :---) kiitoksia Ansku ! DIY-juttuja voisin tehdä pari kertaa kuussa, ehkä jopa videona! en kyllä puhua pukahtaisikaan niissä.... voisin viittoa :D

   Poista
  2. Niiiin siis sitä kuukauden- eikä viikon diyjuttua tarkotin. :-D Hohoo videoita ootellessa!

   Poista
 13. great photo collection and cool round-up

  VastaaPoista
 14. hah tommosta streetstyle-juttua mäki aina kelailen mutten ikinä kehtaa kysyä saako jostain ottaa kuvan! näin niin stylejä poikia uudessa-seelannissa et melkein kysyin niitä kuvaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siihen on kyllä aikamoinen kynnys myönnän :D

   Poista
 15. There are some fantastic street style looks here!

  xoxo

  VastaaPoista
 16. Kuulostaa kivoilta jutuilta (nuo kaikki) mut tykkään kyl lukea myös kirjoittajan kuulumisia, että niitäkin vielä jookoskookos :-)) muttajoo peukku ylöspäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa ! kyllä niitäkin tulee, kun kerta ei oo turhaa löpinää :)

   Poista
 17. tosi hyvä idea!! mut mitä hannalle kuuluu postauksia on myös kiva lukea :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukavaa, et on toteuttamiskelpoinen idea ! ja kuulumisia tulee normaaliin tapaan, yllättävän moni on sen kannalla :---)

   Poista
 18. Ei hullumpi muutos. Lupaa, ettei se kumminkaan ihan kauheesti muuta normaalien postauksien (luoja, kuinka vihaan sanaa 'postaus') tasoa? Oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miekin vihaan sanaa postaus :D ei muuta, parhaani yritän aina. siepäs oot huippu !

   Poista
 19. Pakko kysyä sun reissusta vielä, kun Köpikseen olen menossa..
  minkälainen hintataso siellä oikeen on? yleisesti ottaen saanu sellasen käsityksen, että suht kallis, mutta..? saman hintaista kuin Suomessa/kalliimpaa/halvempaa? Etenkin raflojen ja vaatteiden hintaero Suomeen nähden kiinnostais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanotaanko näin, että jos olet H&M:llä ja Suomessa toppi maksaisi 20 euroa, Tanskassa se maksaa 200kr eli melkein kolmekymppiä. eli vaatteissa näkyy :/ mutta jos vaan sillon on Tojmarked Remisenissä niin käy siellä kirppiksellä (FB-sivut löytyy) ! saa tosi halvalla upeita vaatteita, parempi laatu ja lähes edullisempaa kuin Suomessa :---)

   Poista
  2. niin ja ruuista unohdin vastata ! mun mielestä hintataso oli niissä aika Suomen luokkaa :--) eli ei mitään superkallista.

   Poista
 20. jee mä tykkään tälläsistä vakkareista! kaikki kuulostaa kiinnostavilta :)

  VastaaPoista
 21. Hi babe!

  Chanced upon your blog and enjoyed reading it. So inspirational. Following your blog too. Keep in touch okay.

  silvia
  poisepolish.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you so much :--) I'll visit your blog soon !

   Poista
 22. http://www.nitrolicious.com/blog/2012/02/06/hm-fashion-against-aids-spring-2012-collection/2/ tuossa on h&M:n uus fashion again aids mallisto, tuo musta narupunosmekkojuttu on niin jotenki sun tyylinen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIE TAJUUT MINUU ! siis aivan täydellinen mekko, arvaa vaan voinko olla ostamatta tuota, jos mahdollisuus tulee ?! kiitoksia mielettömästi <3

   Poista

miau ♥