sunnuntai 12. helmikuuta 2012

sunday brunch @ Pacifico

Eilen oli tarkoitus lukea ahkerasti tenttiin ja mennä aikaisin nukkumaan, mutta pienen käänteen kautta ilta kuluikin Peetan kanssa chaita siemaillen ja vesipiippua polttaen kynttilöiden valossa Bonobon soidessa taustalla. Äärimmäisen romanttista, miehet voisivat ottaa tästä mallia <; Kahdelta selvisin nukkumaan ja viideltä juomaan herättyä Villen ja ämpärin nähtyäni pohdin, että meidän sunnuntaibrunssisuunnitelmat on varmaan syytä siirtää myöhemmäksi. Reippaasti se sieltä kuitenkin nousi ja yhden jälkeen oltiinkin herkuttelemassa Pacificossa.
Jotenkin onnistun aina täyttämään lautaseni väärillä aineksilla. Salaatin, useamman kuin yhden leivän, munakkaiden ja pastan ottaminen on mulla aina ihan turhaa, en syö niitä kuitenkaan, kun brunssilla  pitäisi mahtua massuun kaikkea herkullisempaa. Pacificon brunssin lempparit on ehdottomasti muro-/myslitarjonta marjoine ja hedelmineen sekä lämpimät croissantit. Pekonia jäin kaipaamaan, vaikka se ei muuten ruokavaliooni kuulukaan. Vyöryttiin kotiin kylläisinä ja tyytyväisinä, nyt mun olisikin aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja lukea sitä hemmetin kirraa.
My boyfriend and I had a delicious brunch at Pacifico. The place is always full of young people and I love the athmosphere there :) It's worth to visit if you're travelling in Helsinki.

4 kommenttia:

 1. upee asu :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Toi brunssi näyttää kyllä tosi herkulliselta. :)
  Missäköhä toi paikka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on Helsinginkadulla :---) kannattaa käydä tsekkaa !

   Poista

miau ♥