perjantai 3. helmikuuta 2012

pixlr-o-matic-ähky

I have quite seldom pictures of details in my outfit, but here's one.
silver sweater + leather leggins - H&M. white shirt - Cubus. bag with foxtail + Dinsko wedges - 2nd hand.
Innostuin tylsyyksissäni vähän muokkailemaan päivän asukuvia ja huomaan kyllä, että liika on liikaa jos samanlaisia kuvia on useampi peräkkäin. Ostin tänään pikaisella keskustarundilla Cubuksen aleista läpikuultavan, valkoisen kauluspaidan vitosella ja ihanan marjapuuron värisen kynsilakan eurolla. Neulepaidan alla vilkkuva kauluspaita on täydellinen ensikesän rientoihin, mutta ei oikein sovi talven kylmyyteen vaan liimautuu sähköisenä vasten ihoa. En malta odottaa shortsikelejä ! Vaikka ajattelin kyllä koeajaa paidan huomenna, kun pääsen pitkästä aikaa Kerubiin tanssahtelemaan. Mutta toisaalta.. valkoinen kauluspaita ja sangria ei kuullosta kovin hyvältä yhdistelmältä. Hauskaa perjantaita kaikille !

I was so excited about Pixlr-o-matic so I couldn't stop editing my today's outfit photos. And this is the outcome. Too much is definitely too much. Have a great friday night everybody !

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos, oon kyllä aivan koukuttunut tuohon hopeisen neuleen ja kauluspaidan yhdistelmään !

   Poista
 2. tosi hyvä outfit! valkoiset läpikuultavat kaluspaidat on ihania :-) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! oon myös vakuuttunut tästä ja huomannut, että läpikuultavia paitoja on alkanut kertyä kaappiin mikä on pelastanut monelta kriisiltä :--)

   Poista
 3. Kiva asu! Toi muokkausohjelma on paras :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksii ! sen kans saa kyllä kulumaan aikaa :--D

   Poista
 4. Eiiii. Oon ettiny juuuuri tollasta kauluspaitaa joka_paikasta halpaan hintaan :D Hinta on tärkee kriteeri, haha. Oliko siellä kuinka paljon kokoja tai ylipäätään tota paitaa vielä? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joensuusta kun ostin, niin meille meni Annin kanssa vikat koossa 42 eli en osaa sanoa Helsingin tilannetta :) kannattaa käydä tsekkaa ! itse ainakin ihmettelin suuresti, kun oli niin reippaalla kädellä alennettu !

   Poista
  2. Mäkin ihmettelen :o Hittolainen.. ei täältä varmaan löydä enää

   Poista

miau ♥