keskiviikko 8. helmikuuta 2012

päivänasu

En viitsinyt ympätä edelliseen mammuttipostaukseen vielä asukuvaakin lisäksi, joten täältä tulee:
Mango faux fur coat - Tuuliatuu second hand. silver jumper - H&M. sheer shirt - Cubus. rest of the outfit from fleamarket. 
Peeta onnistuu kyllä aina kuvatessaan asukuvia, kiitos ! Vaikka pakkanen ja tuuli vastasi mun mittapuussa pariakymmentä astetta, auringonpaiste aiheuttaa mulle usein mielenhäiriön pukea päälle jotain mahdollisimman epäkäytännöllistä. Esimerkiksi takin, jota ei voi pitää kiinni. Selvisin kuitenkin paleltumatta kädet puuskassa marssien, takin liepeet tiukasti ympärilläni. Monkin showroom visiitti Peetan kanssa oli piristävä koulupäivän jälkeen ja oonkin ollut koko päivän liikkeessä. Juotiin teet meillä ennen kuin kiirehdin fitness kick boxingiin.

En oo aiemmin tajunnut miten totaalitukossa Mansku on neljän aikaan, kun olen aina ennen joutunut treeneihin hyvissä ajoin. Saavuin paikalle vartin jäljessä ja siitä hyvästä sainkin kunnon reilun tunnin rökityksen. Mikki Hiiri-sarjalainen miehen parina, joka on aiemmin lajia harrastanut, oli aika hupaisa näky. Suojia pidellessä oli ilmat lähteä pihalle, kun toinen huitaisi tai potkaisi voimalla. Ainakin sain paljon hyviä neuvoja sekä häneltä, että ohjaajalta. Ja tajusin jälkimmäisen roikottaessa mua jaloista hartiaseisonnassa, jotta saisin liikkeen tehtyä oikein, ja painaessa mua polvista etten käyttäisi vääriä lihaksia, kun yritin tehdä alavatsoja, että mun tekniikka kusee pahasti tehdessä lihaskuntoa. Pakko olisi varata saliohjelman tekoon aika joltain persönäl treineriltä. Tän blogin ohella oon alkanut miettiä liikuntapäiväkirjan pitämistä, että saisin motivoitua itseni kesäkuntoon. Itselleni yksityisesti tosin, blogimuodossa on niin helppoa pitää päiväkirjaa. Rättiväsyneenä jalat mustelmilla ja nahkat jalkapöydästä rullalla saavuin kotiin syömään parasta ruokaa, lisäsin vain tomaatin (ja enemmän salaattia):
Rakastan Villeä mm. koska se tekee parasta ruokaa.

13 kommenttia:

 1. Haha, eikä! Meikkikselläkin oli eilen musta maxi, tekoturkis ja pipo, mikä sattuma! :DD Ja oii, täydellinen asu, tykkään! :))

  VastaaPoista
 2. i love ur coat and the food looks delicious, your blog is so lovely by the ways, i will be visiting again very soon :)

  http://haveapeekinsidemywardrobe.blogspot.com/
  ENTER MY TOPSHOP GIVEAWAY, OPEN TO ALL!
  xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you so much :---) ! I'll visit your blog too !

   Poista
 3. The food looks delicious and I adore your skirt, the sheer style is stunning <3
  http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

  VastaaPoista

miau ♥