sunnuntai 19. helmikuuta 2012

peachy

new peachy jumper, 2 e + Giudi leather bag 20 e - Valtteri fleamarket. jeans - BIKBOK. shirt - Cubus. wedges - Dinsko, thrifted. faux fur - gift from my sister, 2nd hand.
 Äidin kanssa kirpparilla kierrellessä tietää aina, ettei tarvitse lähteä tyhjin käsin. Se aluksi tutkaili itse tuota aitonahkaista Giudin veskaa, mutta päättikin lahjoittaa sen miulle :--) Tulee ehkä hieman bisnesnainenolo sen kanssa, mutta onneksi oikein yhdistelemällä saa kyseisen olotilan ajettua pois. Toinen löytö oli pastellin persikkainen neule, jossa on söpöjä palleroita, jotka ei kylläkään näy kuvassa. Eli kevätvarastoa päivitetty jo kahdella vaatekappaleella, mutta voi taivas älkää antako miun yhdistää niitä :''D
Dekoja tarttui muutama nippu mukaan, 50 senttiä kipale. Anni saa luonnollisesti puolet noista, mutta neidillä taitaa olla jo suurin osa.

Todella kätevä laukku, mihin sujahtaa näppärästi kansiot ja läppärikin ! Ja mitkä sisälmykset laukku omaakaan <3 On nimittäin monta vetoketjutaskua ja pieniä lokeroita erinäisille tavaroille, kun yleensä joutuu tyytymään yhteen taskuun, johon mahtuu avaimet ja kaikki muu pyöriikin laukun pohjalla.
On kyllä hassua, kun on tottunut näkemään vanhempiaan vain kotoisesti susirajalla ja nyt ne pyörivätkin minun nurkissa. Ollaan vietetty perhelaatuaikaa - katsottu Putousta, käyty syömässä, ostostelemassa mulle elämiseen tarvittavia asioita (kuten Fiskarsin veitset), laitettu ruokaa ja illasta lähdetään vielä leffaan. Se on selvää, ettei ne tänne kuulu (tiet on aurattu liian huonosti, kaikilla kiire ja asiakaspalvelijat usein turhan töykeitä), mutta kivaa kun kerran vuodessa käy :---)

15 kommenttia:

 1. Oi, perheaika on parasta! :) Ja toi laukku näyttää tosi kivalta, vaikket sitten keksiskään normikäyttöä niin ainakin sulla on vähintään tyylikäs läppärilaukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Se on kyllä tosi kätevänkokoinen :)

   Poista
 2. Ihastuin tuohon neuleeseen kyllä palavasti, väri on erittäin lähellä täydellistä persikkaista =) perhe on kyllä jotain niin parasta, harmi vaan kun meikäläisetkin asuu tuolla noin 400km päässä niin näkee nykyään aika harvoin :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se kyllä pysäytti mutkin täysin, vieressä oli myös pastellin sitruunainen :--) se on kyllä kurjaa et rakkaat on kaukana, varsinkin jos ei pääse usein käymään kotikotona :--( mulla on sen verran mukavasti ollut vapaita + porukat on auliisti matkoissa auttaneet, että melkein joka kuukausi tulee kotona käytyä.

   Poista
 3. oot varmaan ainoo mun tietämä tyyppi, joka pystyy näyttämään kuvissa yhtä aikaa järjettömän kauniilta, mielettömän coolilta mutta silti samalla ihan tajuttoman lempeältä, vau! hieno outfit, kaikki mätsää ja toimii! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi möhhöh, punastuin ! mutta kiitos oikein paljon ♥

   Poista
 4. upea asu!! :) ja sulla on ihana väri tukassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Laura :---) se alkaa pikkuhiljaa muotoutua oikeaan suuntaan !

   Poista
 5. Kiva asu, tuo takki on aika über sulonen :>

  Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista

miau ♥