perjantai 24. helmikuuta 2012

biker + cardigan

Voi helvetti, että mua tympii ottaa kuvia sisällä, keinovalossa, aina samalla taustalla. Argh. Olen jo viikon viettänyt reissulesken elämää ja huomannut miten levottomaksi se tekee, kun koulussakaan ei ole tarvinnut olla. Koko ajan on fiilis, että pitäisi lähteä johonkin, olla liikkeessä. Ville on varmaan viel viikon reissussa (ikäväikävä ♥) eikä se ehkä tule vielä takaisin siihen mennessä, kun itse lähden Joensuuhun, joten tilanteelle ei ole hetkeen muutosta. Plussaa on tietysti, että kavereita on ehtinyt treffata tavallista enemmän. Eilen oli mainio ilta luokan tytsyjen kanssa ja baariin lähdön uhoamisesta huolimatta istuttiinkin vain iltaa meillä pelaten Aliasta, syöden, juoden ja nauraen. Roosa jäi yöksi ja aamu löhöttiinkin sohvalla katsellen lapsuuden lemppareita.
which combo would you prefer ?
Kokeilin pyykkäämisen lomassa, kuinka omat neuletakkini istuisivat taannoisen postauksen yhdistelmään, mutta eihän mulla ollut niin kivaa, valkoista neuletta :--( Kumpi on parempi ? Huomenna mulla on luvassa Kluuvin Fashion Market ja lisää tyttöjen kanssa hengailua tortillojen ja leffan merkeissä. Hauskaa perjantaita kaikille :--)

HUOM HUOM! Mun muutama Joensuun kavru, Saara ja Minna, ovat väsänneet söpöjä koruja kierrätysmateriaaleista. Koruja voi tilata TÄÄLTÄ. Tytöt suunnittelevat yhteistä etelän matkaa, joten rahat menisivät hyvään tarkoitukseen <;

23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. thank you so much :---) I think that it's better one too.

   Poista
 2. Mä sanoisin, et ehdottomasti toi eka eli tumma neuletakki! Ihan superhyvä yhdistelmä; ehkä jopa parempi kuin se siinä inspiraatiokuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä kyllä :---) toinen on ehkä vähän mannemainen hehe.

   Poista
 3. Eka on loisto!:) Ite kans testailin tota samaa yhdistelmää talven alussa ja oikeesti tuo niin vaihtelua normi nahkatakkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) sopisi varmasti hyvin alkukevään ja syksyn keleihin, lämmittää mukavasti !

   Poista
 4. kummatkin toimii tosi hyvin! mut toi eka on jotenki tosi hieno :--))!
  ja sulle sopii tosi hyvin tollanen hiusnuttura! (todettiin se samaan aikaan poikkiksenkaa tässä kun katteltiin,Heh!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, huippua et voitte yhdessä selailla blogeja :--D Ville yrittäis bongailla vain Kemp Muhleja ja Adriana Limoja, kun mie kihisisin vieressä "hei kato nyt, eikö tuoki oo tosi hieno, mie haluun tuollasen !" "noooojaaahh..". kiitos paljon ! mulla ei olekaan ollut tuo neule käytössä vaikka rakastan sitä, se ei vaan mahdu minkään takin alle niin pakko laittaa päälle :----) ja ääh, tuo kuva on yksi harvoista missä oon onnistunut väkertämään nutturan, haluisin pitää mut yleensä ne on aina liian kireitä :D

   Poista
 5. I actually love them both. But if I had to choose... The first one to the left :)

  VastaaPoista
 6. toi eka asu on tosi kiva!:) tykkään sun hiuksista<3

  VastaaPoista
 7. kyllä toi eka iskee enemmin, aivan ihanainen neule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on ihana, kiitos :) mulla on ollut pulmaa vaan et missä sitä käyttäis kun on niin löysä ettei takin alle saa survottua möhh.

   Poista
  2. voi et uskokaan miten tuttu ongelma.. mutta kohta kevät onpi ja sitten neuleenkurttaavat takit voi heittää kuuseen:---D

   Poista
 8. Nauti kluuvista, siellä on aika siistit puitteet. Himosin kaikkea ja kaikkea, mutta rahaa ei ole ja ostolakko tympii. Tykkään enenpi vasemmanpuoleisesta asusta. Toisaalta se voi johtua myös fiksaatiostani ylänutturoihin, etenkin noin mahtavilla hiuksilla.

  Yritä kestää ilman ukkelia, tiedän tunteen ja lähetän täältä virtuaali rakkautta ja empatiaa!
  terveisin: vähintään joka toinen viikonloppu keikkaleskenä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos empatiasta, virtuaalihaleja sinnekin päin ♥ kurjaa, jos siun pitää viettää melkein joka viikonloppu ilman miehekettä, viikolla kun ei välttämättä ees ehdi nauttia toisen seurasta :/ mulla on vähän sama tilanne ostolakon suhteen, mutta meen ehkä enemmän kuitenkin inspiraatio-ostoksille :----D

   Poista
 9. ite tykkään oikeanpuoleisesta yhdistelmästä (vaalean neuleen kanssa) !

  VastaaPoista
 10. mulle ehdottomasti nappaa vasemmanpuoleinen ! superhieno yhdistelmä :)

  VastaaPoista

miau ♥