lauantai 21. tammikuuta 2012

perfect jumper

Käytiin eilen Peetan kanssa UFFilla etsimässä inspistä ja mahdollisia asusteita Emilian 20-luvun teemaisille synttäreille. 20-lukua ei löytynyt, mutta sen sijaan täydellinen, 70% angoraa oleva neule. Hinta oli kirppishinnaksi kallis, 18 euroa, mutta sovitettuani en voinut jättää niin laadukasta, moitteettoman kuntoista ja pehmeää neuletta ostamatta. Noista kuitenkin saisi maksaa itsensä kipeäksi, jos uutena lähtisi etsimään. Rakkautta rakkautta ! Mitä tykkäilette, oliko turhan tyyris ?
angora jumper - UFF. suede fringe jacket - Karjalan Apu fleamarket. army boots - Kaivarin kanuuna fleamarket. bag - from my sister, also thrifted. faux leather leggins + shirt H&M.
ring - BIKBOK. plastic bracelet - DIY.
Emilian synttärit olivat aivan ihanat kuin myös tyttösetkin ! Haukottiin henkeämme, kun astuttiin sisälle asuntoon (kämppä-sanaa ei kyseisestä lukaalista voi ede käyttää), joka oli sisustusunelmista koottu. Aaa. Kuvia eilisen asuista, herkuista ja kämpästä postailen illemmasta, kun saan kuvia lisää. Nyt vuorossa olisi Fidan kantispäivän aarteiden (-50%) penkominen ja Vegemestaan suuntaaminen, sillä jotain darraruokaa on saatava ! Hauskaa viikonloppua kaikille !

8 kommenttia:

 1. Joooo, ihana neule! Saat ainakin mun "siunauksen" tuon ostamiselle! En ois itekään jättänyt sitä kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa ! ei tarvii siis kärsiä huonoa omaatuntoa ostelemisesta :D

   Poista
 2. Söpö tuo neule kyllä on! =) ja tuo biisi, ah pure love <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :----) mun oli pakko googlaa toi biisi, kun se oli AVA:n jossain mainoksessa, uppos suoraan sydämeen !

   Poista
 3. Ihana toi tokavika kuva susta, tosi intensiivinen :) Ja toi neule.... Olis ehkä sittenkin pitäny ottaa se ite :----D Ja aaaah se tän päivänen hame! Äkkiä kuvaa siitä sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. möhhhhhh ! mietinkin eilen, mikä ihmeen mielenhäiriö sulla oli kun et sitä ottanut :--D ja kiitos hurjasti vielä siitä hameesta, se on ihan mahtava ! pitää huomenna ottaa asukuvaa siitä :>

   Poista
 4. moikka,oot tosi nätti mutta sinuna vaihtaisin hiusten jakauksen paikkaa :)

  VastaaPoista
 5. kiitos, mutta ei kiitos jakaukselle :--D tykkään keskijakauksesta !

  VastaaPoista

miau ♥