sunnuntai 1. tammikuuta 2012

LAST YEAR

Oikein ihanaa uutta vuotta 2012 kaikille ! Ei ehkä alkanut minulla missään parhaissa merkeissä, mutta suunta on vain ylöspäin :---D Viime vuosi oli mulla henkisen kasvun aikaa. Asiat ei mene aina niinkuin haluaisi niiden menevän, tuli menetyksiä, väärinkäsityksiä, umpikujia, mutta silti vuoteen mahtui paljon hyvääkin. Oli paljon paskaa, paljon ihania hetkiä, paljon unettomia öitä, paljon mahtavia uusia tuttavuuksia (joista muutamasta on tainnut tulla tosiystävä), muutama kaksinaama, liian vähän kesälomaa, upeita kaupunkilomia, liikaa itkua, liian vähän naurua. En ehkä vieläkään osaa elää niinkuin haluaisin, mutta olen alkanut ymmärtää, että joskus on karsittava isoja ja tärkeitäkin asioita, jos haluaa olla onnellinen. Se onkin miun uuden vuoden lupaus, olla onnellisempi ja elää hetkessä. Ja tietty lopettaa tää kauhee mässääminen ja alkaa enempi liikkumaan...
It was hard to pick only one outfit per month from last year. When I read old post I have to admit that I wouldn't wear some of the clothes now than I wore a year ago. Style changes. 

7 kommenttia:

 1. Ihania asuja, Hanna! Oot niin taitava pukeutuja.

  VastaaPoista
 2. Aaaawww =) Kaunis teksti ja upea vuosikalenteri kuvin! Tykkään kun olet avoin ja rehellinen tekstin tuottamisessasi ja blogi ei ole kokoajan vaan sellaista bile hekumointia ja fashion slaissea. Olet omanlaisesi, tyylikäs sekä valloittava =)

  VastaaPoista
 3. oot niin hottis ! ja varsinkin tuo lokakuun kuva on aivan ihana. hyvää tätä vuotta ♥

  VastaaPoista
 4. Milla: no voihan kiitoksii :---)

  Jazmin: saat tämän naisen kyyneliin tuolla kommentilla vaikka lupasin, että itken vähemmän :') kiitos hurjasti, tuo oli aivan mahtavaa kuulla.

  NELLI: kiitos paljon kaunokainen ! hyvää uutta vuotta ♥ !

  VastaaPoista
 5. Tykkään jokaisesta, mutta helmikuu on kyllä lempparini :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja poimintoja kaikki :> etenkin kesäasuista tulee kamala ikävä sitä hellettä :D

  Ihanaa uuden vuoden alkua,
  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 7. Laura K: kiitti, tykkään kans siitä melkei eniten :)

  Satu: kiitos paljon ! miekin ikävöin kesää :))

  VastaaPoista

miau ♥