lauantai 21. tammikuuta 2012

kirppiksii ja vegeherkkuja

Hakaniemen ja Sörkän Fidat tuli koluttua yhdessä Peetan kanssa. Kun olin ehtinyt ensimmäisessä vain hetken pyöriä, Peeta oli ehtinyt löytää mulle upean harmaan samettimaksihameen. En tykkää sametista muuten, mutta kyseisessä hameessa toimii. Sörkkä oli aivan myllätty eikä sieltä löytynyt mitään.

Sanoisimpa, että hieman paljas mallinukke neitokainen...
Kirppistelyn jälkeen oli järkyttävän kova nälkä, sillä meistä kumpikaan ei ollut eilisen synttäriherkkujen jälkeen syönyt oikein mitään. Vegemesta oli aivan uusi kokemus mulle, kuvittelin sen olevan paljon isompi. Otin Sweet Sixteen tofuhampparin, mikä oli varmaan paras hampurilainen mitä oon syönyt ! Palvelukin oli loistavaa, tiskin takana hääri symppis vanhempi rastafari, jolla oli hauskoja juttuja :-----) Sisällä soi reggae ja tuoksui herkulliselle - hiuksenikin tällä hetkellä, oli nimittäin semmoinen savustuskoppi :-D
Peetan puhelimessa on varmaan joku jäljityssysteemi, sillä Mark on sattumalta vahingossa osunut samaan paikkaan pariin otteeseen kahden päivän sisällä :--D Lulu ei meinannut pysyä maastotakissaan, Vegemestan höyryt olivat sen kuonoon mitä ilmeisimmin äärimmäisen huumaavat. On se vaan ihana haukku !
Vegemestan jälkeen pyörähdettiin vielä Hoochie Mama Janessa, mikä on yksi persoonallisimmista vintageputiikeista, missä oon käynyt. Mukaan ei lähtenyt mitään, vaikka oli siellä paljon kauniita asioita !

9 kommenttia:

 1. Kivaa postaus Hanskuseni :) tämmöstä hengailu lisää!

  VastaaPoista
 2. hengailua, tarkoitan. ja tosi kiva kuva Lulusta, mää pöllin sen :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellakin pitää viettää tällaisia tyttöjen viikonloppupäiviä useamminkin ! ja ota ihmeessä, Lulu on niiiin kuvaksellinen, kun se malttaa pysyä hetken aloillaan :D

   Poista
 3. Harmaa samettimaksi! Odotan innolla kuvaa siitä! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. se oli kyl aika jäätävä, K-18 matskua.

   Poista
 5. Kiitti ^^ Oot taas ollu niin nättinä! :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista

miau ♥