tiistai 3. tammikuuta 2012

ikävä jää

Oon pakannut joululomaa huomista Helsinkiin lähtöä varten enkä taaskaan pelkällä rinkalla selviä. Miespuoliset varsinkin ovat aina kauhuissaan, kun näkevät minikamelin saapuvan kylään. Eniten painaa se helvetillisen kokoinen anatomian opus, vaatteita oon karsinut hurjasti porukoille jätettäväksi. Mm. tuo ihana turkki jää odottelemaan kevättalvea. Oon huono luopumaan vaatteista tai edes jättämään niitä odottamaan seuraavaa kautta. Sofian kanssa mennään myymään Valtteriin tammikuun vika sunnuntai 29.1. paikalle 780. Sinne lähtee kaikkia kivojakin vaatteita, joista en haluaisi luopua, sillä miun hamstraamiselle on tultava loppu.
blouse + shimmery jumper + faux leather leggins - H&M. armyboots + fur coat - 2nd hand.
Aaaa, miten kamala ikävä mulla tuleekaan kotikotia ja lumessa tarpomista. Oon viimeiset päivät käynyt ahkeraan Siirin kanssa lenkillä ja nauttinut talvimaisemasta. Ootan kovasti helmikuuta, että pääsisin lumikenkäilemään :---D Ikävä jää myös kaikkia ihania immeisiä. On kivaa huomata, että vaikka asuukin kaukana etelässä ei ihmiset silti unohda ja jutut jatkuu samanlaisina, niinkuin ei koskaan olisikaan ollut poissa.
Tomorrow I have to leave back to Helsinki. These three weeks were just what I needed. I'm gonna miss all my loved ones. And of course snow ! I bet I have to wait long time before there's real snow in the southern Finland.  

4 kommenttia:

 1. Hamstraus, kuinka tuttu sana.. My life :D
  Mutta minkä tälle luonnolleen voi, kun on tämmöinen harakka ja ajattelee, että voi toisesta luukusta pistää sitten tavaraa ulos kun vaatekokoelma alkaa näyttää liian massiiviselta.. :D Joillain on pari kassia kirpparitavaraa, mulle ei riittänyt edes kaksi ikean kassia täyteen ahdettuna ja kukkuroillaan. :,) Ehkä joskus opin.
  Uuden vuoden lupaus, ehkä.

  (Helsingissä ei ollut ainakaan viikonloppuna oikein lunta, itä-suomessa on siitä taas saatu nauttia ihan kivasti ^^)

  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 2. oi toi turkki on ihana ja villapaita ja koko asu.......=))

  VastaaPoista
 3. Wonderful pictures :) Yesterday it snowed, at least in Espoo, I don´t know about HKi ;) but it stayed and it looks wonderful!

  VastaaPoista
 4. Gorgeous! Love your sparkly silver jumper.

  xStace
  TEE&FAME

  VastaaPoista

miau ♥