keskiviikko 4. tammikuuta 2012

awesome suede fringe jacket

Aamu starttasi 6.17 lähtevällä junalla Joensuusta Helsinkiin. Itsehän pyörin koko yön ja heräsin jo puoli viideltä puoli kuuden sijaan. Rakastan unenlahjojani ♥ Onneksi matka sujui suht nopeasti koomaten, lukien ja Annin kanssa höpisten. Oltiin lopenuupuneita, kun saimme raahattua kamat kämpälle. Kotona odotti nippu laskuja ja tyhjä jääkaappi.
suede fringe jacket + woolly jumper + bag + army boots - all 2nd hand.
Anni osti tuon takin mulle jo vuosi sitten, mutta senkin kanssa kävi sama kuin valkoisen karvatakin kanssa eli jäi pitkäksi aikaa käyttämättä. Kun kaivoin vaatekaappini syövereistä kaksi Ikea kassillista kirppiskamaa edellisten kassillisten lisäksi, mokkahapsut osuivat silmään. Takki on ollut mun mielestä aina ihan överimahtava, mutta näyttänyt aina liian raskaalta eri asukokonaisuuksien kanssa. Talvipäivät pelastaneen villapaidan kanssa se kuitenkin sopi ! Pitänee kokeilla seuraavaksi takin kanssa korkeita farkkuja :-----)
Annin kanssa käytiin tänään kiertelemässä Kaivarin Kanuunassa (mukaan tarttui Viivi ja Wagner pelikortit ♥!), Eurokankaassa (jonne jäi odottamaan muutama tekonahkametri), aleissa ja Marimekossa. Porukat rahoittivat mulle tulevan maanantain 22-vuotis synttärilahjaksi Miina Äkkijyrkän Kevätjuhla lehmälakanat pinkkinä. Taisin saada liikkeen vikan parin, sillä kyseistä lakanaa ei enää tehdä jatkossa vaaleanpunaisena. Hintaa setille jäi 54€/kpl 89€ sijaan. En malta oottaa iltaa, että pääsen niihin nukkumaan !

7 kommenttia:

 1. Hyvää myöhäistä synttäriä!

  Tuo takki on kyllä supersöpö, ei missään nimessä saa jättää kaapin pohjalle =D

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :--) en oo vielä vanhentunut, piti kirjoittaa tulevan maanantain :D

  VastaaPoista
 3. Ei hitsiläinen kuin hieno takki!! Mistä kirpparilta löysit tuon silloin aikanaan? :-)
  Jos ikinä ikinä everr haluut myydä tuon, ota yhteyttä muhun, kiitos! :D

  VastaaPoista
 4. No korjataan, hyvää aikaista synttäriä sitten! =)

  VastaaPoista
 5. oi sinäkin olet tammikuun tyttöjä ;D meikäläinen tosin tulee muutaman päivän jäljessä :) mutta niin olin sanomassa että tuo takki on aivan överihieno !

  VastaaPoista
 6. Mona: kiitos paljon ! :--)

  AnsQ: hehee kiitti :D siskoni löysi sen semmoiselta joensuulaiselta pikkukirppikseltä kuin Karjalan apu ! ja oli kuulemma maksanut vain vitosen :oo

  lili marlee: oonhan mie alkuvuoden lapsia :--) melkein -89 olisin voinut syntyä, jos en olisi myöhästellyt, mutta sehän vituttaisikin jos loppuvuodesta olisin ollut loppuvuoden lapsia! kiitti :)

  VastaaPoista

miau ♥