lauantai 30. huhtikuuta 2011

I tried so hard to follow, but didn't catch a half of what had gone wrong

You called me after midnight,
it must have been three years since we last spoke.
I slowly tried to bring back
the image of your face from the memories so old.
I tried so hard to follow,
but didn't catch a half of what had gone wrong,
said "I don't know what I can save you from".
I don't know what I can save you from.

I asked you to come over,
and within half an hour,
you were at my door.
I've never really known you,
but I realized that the one you were before,
had changed into somebody for whom
I wouldn't mind to put the kettle on.
Still I don't know what I can save you from.
I don't know what I can save you from.

perjantai 29. huhtikuuta 2011

over the fall - gimme five

Lupailemani ostosesittely jäi reilu viikko sitten välistä, mutta tässä ainakin Kaivarin Kanuunasta löytämäni H&M:n rimpsumekko, joka kustansi 12€. Jouduin pitkästä aikaa turvautumaan itselaukaisijaan ja jalustaan, mistä johtuu kökkölaatuisuus.
dress + leather jacket + wedges - 2nd hand. over knee socks + necklace - H&M.
Tää viikko on kulunut harkassa enkä oo päivien jälkeen oikein muuta tehnyt kuin kuunnellut lujalla musaa ja koettanut pitää kämpän kuosissa. Jostain syystä tää on silti sotkuisempi kuin ikinä, mutta ajattelin jättää siivoilut sunnuntaihin, jolloin morkkiksessa on pakko saada jotain aikaiseksi. Harjoittelu on ollut supermukava ja oon nähnyt ja oppinut paljon jo muutamien päivien aikana. Mulla on huomenna vielä aamuvuoro -jee.....- jonka jälkeen suuntaan Roosan kanssa Otaniemeen kuokkimaan tyttöjen grillibileisiin. Vielä ei oo vappufiilikset iskenyt, oon istunut rannassa ja lagaillut kotona haikumielillä saamatta mitään aikaiseksi. Oon kiitollinen ostamilleni kuullokkeille, olo on less lonely, kun Josè Gonzales lauleskelee korvaan. Nyt pitäis pakkailla ja miettiä miten varautua huomiseen säähän. Gyyd nait.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

17:02

Ph by Jussi Korkeela/Kerubin Lauantaidisco
Coffarin makusoodat
Puuduttavaa istua junassa Joensuu-Helsinki väliä neljättä kertaa reilun viikon sisällä. Silti on tää vaivan arvoista, oli todella ihanaa päästä käymään porukoilla ja nähdä rakkaita ihmisiä. Mulla alkaa huomenna sisätautien viiden viikon harjoittelu keuhko-osastolla ja onkin pienet tärinät päällä. Onneks Roosa rakas tulee yökylään (lue: pitämään huolen, etten hypi seinille illalla ja nuku aamulla pommiin), kun Villekin on vielä sunnuntaihin lännessä. Olisin kaivannut vähintään viikon lisälomaa, sillä tän lukuvuoden paahtaminen on hieman verottanut voimia. Päätin et vuoden päästä lomailen kesän matkustellen ja teen maksimissaan kuukauden töitä, vaikka sit pitäis elää opintolainalla. Musta on hassua, että työttömät saa tukia ympäri vuoden, opiskelijat ei, eikä pelkällä opintotuella muutenkaan eletä. On aivan pakko päästä reissaamaan Eurooppaan viel joskus.

Blogi saattaa hiljentyä taas hetkeksi ennen kuin saan miehekkeen eli kuvaajan kotiin ja totun harkkarytmiin. Ihanaa kevättä kaikille

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

feel the sun

Aurinkofiilistelyjä eilisillalta. Tulee kyl kova ikävä lapsuuden kotia ja kaikkia ihmisiä.

young blood

Tittidii, päädyinkin sitten lähtemään Kerubin lauantaidiscoon, kun pääsin biisitoiveeni perusteella listalle. Iltaan kului kokonaiset kaksi euroa, sillä mulla on niin anteliaita ystäviä, sydän.

lauantai 23. huhtikuuta 2011

I follow rivers

Alkuun hieman taas hehkutusta kesästä, auringosta, lämmöstä ja ihanasta siskosta Joensuu näytti pitkästä aikaa kivalta puolen vuoden synkistelyn jälkeen. Käytiin kiertelemässä kirpparit (ei löytynyt MITÄÄN) plus keskustan harvat ja valitut kaupat. Sorruin ostamaan heikosta taloudellisesta tilanteesta huolimatta biksut, jotka löytyy varmaan jokaisen rannalla vastaan tulevan H&M:lle eksyneen muijan päältä. Antiyksilöllisyydestä huolimatta ne oli niin kivat, että oli pakko. Suunnittelin lähteväni Kerubin lauantai discoon, mutta väliin jää ellei taivaalta ala sataa seteleitä. Ja toisaalta ihan hyvä säästellä vappuun.
H&M biker + floral dress - 2nd hand. Anni's wedges - Ebay. 
H&M: sunglasses 5,95 €, bikini top 12,95 €, pants 9,95 €
Hauskaa loppulomaa kaikille !

perjantai 22. huhtikuuta 2011

LOVECATS

miau.
Ja loppukevennys:

torstai 21. huhtikuuta 2011

the thing on the top of my head

Löydätkö asian, mikä yhdistää kaikkia näitä kuvia ?
Mira Berglind
En oo löytänyt vielä täydellistä kesähattua. Oikeastaan en osaa käyttää hattuja ollenkaan, mutta ensi kesäksi oon päättänyt löytää täydellisen yksilön, joka kääntää asiat päälaelleen. Se voisi olla isohko lörppölierihattu tai pyöreä pappa-olkihattu. Tai jotain niiden väliltä. 

 Tein Lookbookissa pörrätessäni upean blogilöydön. Jostain syystä ruotsalaiset blogit on ja tulee aina olemaan miun lemppareiden kärjessä. Kurkatkaa ja mykistykää !

I'm looking for the perfect hat for the summer. I think all of those would be !

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

youth knows no pain

On ollut aivan mahti päivä Saaran seurassa ! Aurinkoa ja piknikiä ei saatu, mutta kirppis- ja muita alelöytöjä senkin edestä :--) Nyt istutaan meillä, mussutetaan karkkia ja katsotaan Livin nuorennusohjelmia.
Zara fur coat + DIY scarf from jumper + Vagabond military boots + gloves + shorts + bag - 2nd hand. over knee socks - H&M
Laittelen myöhemmin ostoksia, kivaa iltaa !

tiistai 19. huhtikuuta 2011

sunshine, lollipops and rainbows

Rakastan kevättä. Ihmiset istuu rannalla ja syö jätskiä. Ihanaa asua veden äärellä, oon täydellisen onnellinen. Ainakin tässä hetkessä. Eikä kesä Helsingissä enää kuullostakaan niin pahalta. Tahdon piknikille ! Jos huomiseksi ei olis luvassa pilviä ja lunta olisin ihanan Saarulin raahannut miun mukaan eväsretkelle
H&M leather jacket + H&M shorts + Dinsko shoes - 2nd hand. necklace - H&M.
Oon varustautunut pääsiäisen junamatkoja varten jo etukäteen, ihan kuin ei pitäisi lukea esim. vikaan tenttiin. Lainasin Villelle rahaa Peppi-tatskaan ja se maksettuaan takas osti mulle kiitokseksi Italian Voguen jättinumeron jee Ymmärtäisinpä vielä italiaa, mutta kuvathan ne pääpointti on.
I lend some money for my boyfriend and after he payed me he bought also these awesome magazines for me. Wish I could understand italy thought :D
Ihanaa päivää kaikille :---) !