sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Myynnissä sulkakorviksia

Oon kyllä kirjaimellisesti laiska ja saamaton. Mutta koska joulu kolkuttelee ovelle, ajattelin et nyt on pakko ryhdistäytyä. Myyntiin lähtee siis tällaisia kappaleita:
Yksiosaiset mustat 6 e/pari
Kaksiosaiset valkoiset 8 e/pari
Kaksiosaiset ruskeat 8 e/pari
Kaksiosaiset mustat 8e/pari
Väriyhdistelmät on samat noissa kaikissa, mutta tein joskus aiemmin myös esimerkiksi valkoisia korviksia ruskea/harmaa raidallisilla höyhenillä, ja esim. Linda omistaa yhdet semmoiset :--) Joten mahdollisuus on esittää toiveita !
picture from dan loves you
Pääasiassa kaikkien korvisten ketjut ovat olleet tähän mennessä kierrätysketjua ja lukot perusaskartelukaupan hopeanVÄRISIÄ lukkoja eli en mene takuuseen nikkelittömyydestä. Korviksia on muutamat kappaleet jo valmiina, mutta teen niitä sitä mukaa lisää, jos tilauksia tulee :---) En ole varautunut hirveään ryntäykseen, mutta jos kysyntää tulee enemmän, teen korviksia kohtuumäärän sen mukaan mitä oma aika riittää ja sormet kestää :D

Jos haluat tilata korvikset laita sähköpostia osoitteeseen rewindandplayagain@gmail.com, jossa ilmoitat millä väriyhdistelmällä korviksesi haluat ja yksi- vai kaksiosaiset. Postimaksut ei sisälly hintaan eli maksettavaa tulee parin hinta + euro :--)

19 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis!
  <3Sara
  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Nonih, hyvä tyttö! :) onko tullu paljon tilauksia jo?

  VastaaPoista
 3. Sara: voi pöh :D

  Peeta: jee onha nuita muutamia :---) toivottavasti tulis vielä enempi !

  VastaaPoista
 4. Siis ihan näin asiaan liittymättä, syötkö jotain "karvankastavuskapseleita", käytätkö ripsiseerumeita tms.? Vai miten kellään voi olla noin kauniit ripset au naturel alaripsiä myöten? :D
  Mitä ripsaria käytät? Iski ripsikateus (kerta se on ensimmäinenkin!)

  VastaaPoista
 5. haha, en syö :--D mun iskällä on superpitkät ripset, joten perinyt vain olen. käytän sitä japanilaista fiberwig-ripsaria, joka lähtee lämpimällä vedellä, mut lemppari on oriflamen wonderlash ! sillä saa superripset :D

  VastaaPoista
 6. aaah nää on niin ihania että mun on varmaan pakko tilata.... en vaan meinaa osata päättää, millaset :D

  VastaaPoista
 7. ihanat korvikset! varsinkin noi sulat, ootko ostanu mistä ne ja mihin hintaan? :)

  VastaaPoista
 8. oioi tahdon niin noi valkoiset joissa on ruskeita ja harmaita raitoja. paljon nuilla on hintaa?:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: kiitti ! oon ostanut Sinellistä ja Hobby Pointista, vähän vaihtelee hinnat aina paikan mukaan. 10 kpl sulkia maksaa noin kolme euroa ja pikku höyhenpussi esim Sinellissä noin neljä. välillä löytyy halvempia ja välillä kalliimpia, kannattaa käydä tutkailemassa eri kauppoja jos itse mielii askartelemaan :---)

  Bellanna : voi kiitos ! tuollaiset kaksiosaiset on 8 € ja yksinkertaiset 6 € per pari :--)

  VastaaPoista
 10. voisin tahtoa kyllä tuollaisen kaksiosaisen ja vain yhden sellaisen jos ois mahdollista? :) Nimittäin tykkää piettää vaan yhtä sulkakorvista ja varsinkin jos se on iso ja massiivinen!

  VastaaPoista
 11. sopii toki :--) se on sit puolet hinnasta. laittaisitko mulle s-postiin tarkan toiveen :)?

  VastaaPoista
 12. Aivan upeita ! Inspiroiduin niin, että pakko saada kokeilla tehdä itsekkin omat sulkakorut. Saako udella mistä olet hankkinut tuota ketjua, löytyykö mahdollisesti myös hopeisena ja minkä hintaista semmoinen on ? :)

  VastaaPoista
 13. voi kiitos :---) kannattaa ehdottomasti kokeilla omaa luovuuttaan ja väsätä ! ketjua ostin Hobby Pointista hopeisena, kultaista askarteluketjua sisko oli löytänyt mulle joskus edullisesti niin en tiedä sen hinnoista. hopeisenkin vaihtelee paljon paksuuden ja ketjun laadun mukaan. alumiiniset on halpoja, mutta heikkoja korujen tekemiseen. mitä viimeksi ostin, se taisi olla 5 €/m ja vähän jämerämpää tekoa vaikka hirmu siro ketju olikin :)

  VastaaPoista
 14. Onko näitä korviksia vielä mahdollista tilata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai ! siksi tuo ilmoitus vielä blogissa roikkuu :) laita vaan s-postiin tilaukset tulemaan !

   Poista
 15. Pystyyks sult tilaa vain yhtä korvista? :---D Tai sit parin joista molemmat ois erilaisii/värisii? Ko oon menny venyttää toisen korvalehden niin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pystyy tottakai :---) laita mulle sähköpostiin toivomusta !

   Poista
  2. pystyy tottakai :---) laita mulle sähköpostiin toivomusta !

   Poista

miau ♥