keskiviikko 23. marraskuuta 2011

moustasche


Kun tänään hikisen läkähtyneenä reilun tunnin mätkimisen ja potkimisen jälkeen avasin kotioven, viiksekäs hahmo oli ensimmäisenä naama oven välissä. Eikä se viiksekäs ollut Väinö...

Koskapa tämä on tyyliblogi, kiinnitän usein huomiota myös miesten villityksiin: Movember. Sanomahan ei ole turhamainen, mutta uskon, että monet miespuoliset huusivat halleluujaa, kun saivat virallisesti luvan naamakarvojen jalostukseen. Ville on kasvatellut viiksiä ja partaa koko marraskuun Movemberin kunniaksi ja oli tänään päättänyt luopua jälkimmäisestä. Pelkään, että yksi yllyttäjistä oli Köpiksen Urban Outfittersistä tuliaiseksi ostamani The Moustache Grower's Guide, jolla oli mulle korkea huumoriarvo Dali ja Supermario viiksineen. Kun mieheke ekaa kertaa puolitoista vuotta sitten aloitti kasvattaa juhannuskalapuikkoa, meinasin alkaa pussailulakkoon. Onneksi jouduin silloin todistamaan karvareuhkanaamaa ennen parran ajoa ja pelkkiä viiksien olemassa oloa ainoastaan valokuvissa. Mun jyrkkyys on hieman laantunut ja siedin vielä eilen Villen naamaa koristaneesta metsuriviiksipartaa. Voi melkein sanoa, että ihan vähän tykkäsinkin siitä.
"Mun viiksethän on iha ku Ringo Starin !" ....... onko se jokin saavutus ?
Pakko myöntää, että naamakarvat voi olla tyylillisesti hyvin perusteltuina aika coolit. Pelkkiin viiksiin mun on kuitenkin vaikeaa suhtautua. Ainoat viiksekkäät miehet mun elämässä ovat olleet tänän asti iskä ja Väinö. Ja Väinö on siis kissa. Äitikin yritti nuoruudessaan kovasti taistella vastaan, kun porukat alkoivat seurustella: pyysi kiltisti saisiko auttaa viiksien trimmaamisessa ja hups, kävi vahinko ja naamakarvat oli ajattava pois. :---D Ehkä sama ei toimisi mulla, mun aikeeni eivät tulisi Villelle yllätyksenä. Ehkä turvaudun Veetin karvanpoistolappuihin, sillon kun se nukkuu. Jos se ei siis jätä tätä Movemberiin, vaan toteuttaa uhkauksensa ja jatkaa karvan kasvatusta jouluun asti. Muutamia viiksivalluja toki löytyy, joille suon karvojen kasvattamisen:
Brad Pitt
Anaheim Ducksin George Parros : ehdottomasti viikset, ei sitä reuhkapartaa.
Gregory Peck : okei, onhan se paljon parempi ilman viiksiä, mutta viiksilläkin ihana ♥
Clark Gable
Vincent Price : ihan paras näyttelijä ! Näyttää ihan höntiltä ilman viiksiä :D

Mutta mitäpä mieltä te ootte viiksistä ? Ja jos satutte tykkäämään, niin kalapuikko, amikset vai Chaplinit ?

Movember: Hot or not ? Other pictures than my boyfriend's from google.

8 kommenttia:

 1. mitä ihmettä, ite miehelläni on ny menossa viiksiveto kaverin kans ja sen takia kasvatti ja yritän parhaani mukaan suostutella sitä pitämään ne ! Ja viiksimaku on meitsillä semmonen hyvä amiksen ja kalapuikon välimuoto

  VastaaPoista
 2. mä oon aina pitänyt viiksekkäistä miehistä! niin että kyllähän nyt viikset olla pitää, tai jos ei viikset kasva niin miten ois parta... aika heikoin tuloksin oon yrittänyt saada entisiä poikaystäviä kasvattamaan naamakarvoja :D ehkä se onkin salaa ollut syy suhteen kariutumiseen... hmmm! mun lempparit on tietty dalin tai hercule poirotin överit ylöspäin kaartuvat viikset. parran pitää olla sellainen paksuhko mutta lyhyt, ei todellakaan mikään kamala pukinparta tai pieni nysä. enempi parempi, mutta siistitty kuitenkin. sänkikin voi joskus olla ihan seksikäs.

  VastaaPoista
 3. haha mäki olin iha pannareis ku exä alko yhtäkkii kasvattelee viiksii. markille ne mun mielestä sopii, ja sil on aina (siis vauvasta asti, kyllä) ollu ne joten ei häirii. mut jos on tottunu johonki ja sit alkaa muuttumaan niin kyllähän siinä joutuu vähän totuttelemaan!

  Ps. deppille sopii viixet!

  VastaaPoista
 4. ompa hauskaa huomata, et taidan olla sittenki vähemmistöä, jotka ei oikein tykkään viiksistä :--D

  diibe: hahaa, että noinki päin ! makukysymyksiähän nää aina onkin, toiset rakastaa viiksekkäitä miehiä :---)

  Anonyymi: voi ei, toivottavasti ei sentään viiksiin kaatunut ! kuullostaa mielenkiintoisilta noi viiksilempparit, aika HC:t :--) itse kyllä tykkään siitä sänkivaiheesta, viiksipartayhdistelmästä. liika siloposkisuuskaan ei oo hyvä.

  Peeta: Deppille sopii ! mut en löytäny sitä pelkillä viiksillä :D Markille kyllä sopii ! ehkä mulla on ongelma viiksien kanssa, koska iskä on viiksekäs.

  VastaaPoista
 5. Hahaa, näkisitpä tuon miun herran! Parta ja viikset löytyy, ja mitä tiukemmin vastustaa niin sen paremmin ne sen naamassa pysyy. Ja ne viikset on pitkät ! uaah. Movemberiin liittyen löytyy pari hauskaa videota juutuubista, Anssi Kelan ja Tommy Lindgrenin Eeppinen viiksibattle! : D

  VastaaPoista
 6. HAHAH, parasta varmaan tykätä, ne on tallessa vielä joulunaki! :------D

  VastaaPoista
 7. EEVA: kiitos :D

  eppu: voieii ! pitäis vaan olla et "älä ikinä leikkaa noita pois <333" niin varmasti lähtis :D haa, mie näin ne tänään ! huippuja videoita !

  vihtori: äläääääääääääääää ;'--( siinä vaiheessa ne on semmoset sheriffit et huh !

  VastaaPoista

miau ♥