tiistai 22. marraskuuta 2011

Loppis i Remisen & Lund

Sen mun hehkuttamani kirppiksen löydätte googlaamalla "Tøjmarked i Remisen". Kirppis oli alkanut kympiltä, me oltiin paikalla vajaa kakstoista, mutta porukkaa alkoi tulla vasta lähempänä yhtä. Ei siis samaa parhaat-menee-kasin-jälkeen-meininkiä kuin Valtterissa :--D Tøjmarkedin myyjät olivat kaikki lähes poikkeuksetta nuoria, tyylikkäitä Kööpenhaminalaisia naisia ja tavara hyväkuntoista. Onni onnettomuudessa, ettei mulla ollut tarpeeksi käteistä mukana kaikille löydöille, olisin ostanut koko kirppiksen tyhjäksi. Näin sadat ihanat kiilakorot, monta Acnen unelmamekkoa, ihania vintageaarteita ja aaaaaaaaaaaa. Itse ostin kuitenkin vain neuleita talven varalle, nahkalaukun ja matalat kiilat, joilla hintaa oli 10 kruunua (n. 1,50 €).


Kirppislöydöt vietyämme hostellille, lähdettiin käymään päiväselti ruotsin puolella äidin opiskelukaupungissa Lundissa. Siellä oli toivottoman harmaata ja sumuista, mutta paljon kauniita rakennuksia ihasteltavaksi. Pyörittiin ympäriinsä pari tuntia katselemassa yliopistoa, kirkkoja ja keskustaa, sekä yritettiin löytää katu, missä äiti oli asunut.
Reissun herkullisin ateria syötiin Stäketissä, suosittelen niille lihansyöjille, jotka eksyy Lundiin.

Tøjmarked at Remisen in Copenhagen was the best fleamarket I've ever been. The hall were full of young and stylish sellers and affordable clothes so I made some great finds there. At afternoon we traveled to Lund to see our mother's student time home town.

7 kommenttia:

 1. NO NIIMPÄ ! maaliman paras ! tähän mennessä :---D

  VastaaPoista
 2. eiivitsi mikä ikävä köpikseen! sulla on kiva blogi ja oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: mullakin on sinne jo ikävä ! toivottavasti molemmat tahoillamme päästään pian käymään siellä :---)

  eppu: hii, siinä uusi matkakohde meille :D!

  VastaaPoista
 4. lund on niin ihana ja kaunis paikka <3 vaimokkeen sisko opiskeli muutama vuosi sitten siellä ja mehän tottakai käytettiin tämä mahdollisuus hyväksemme ja reissattiin lundiin ja siitä malmöhön ja sillan yli köpiksen puolelle :) harmi, että opiskelut loppui ja majapaikka lundissa muutti helsinkiin :D

  VastaaPoista
 5. voi harmi! toivottavasti pääsette käymään siellä vielä kuitenkin, vaikka ainahan se on helpompaa jos on paikka missä yöpyä :) se oli kyllä tosi mukava pikkukaupunki ! varmasti kesällä aivan ihana :--) rakennukset oli aivan mielettömän upeita.

  VastaaPoista

miau ♥