lauantai 8. lokakuuta 2011

saturday

Tällaistä oli päällä, kun kävin pyörähtämässä Kaivarin Kanuunassa. Löysin sieltä korkeavyötäröiset, täydellisesti istuvat Weekdayn pillit <3! Kirppishinnaksi tyyriit 16 € maksoin niistä, mutta koskapa mulla on harvinaisen vaikea farkkukroppa, että ei voinut jättää ostamatta. Nyt omistan jo peräti kahdet oikeat farkut :------)
I-ha-naa, mulla alkoi eilen viikon loma. Tai no "loma", pitäisihän mun käydä psykiatrian iltaluennoilla ja kirran harjoitteluinfossa, mutta sen sijaan päätin lähteä maanantaina viikoksi Joensuuhun. Eilen käytiin Emilian kanssa Voicen muotiviikoilla kääntymässä ja päädyttiinkin melkein heti lähtemään takaisin keskustaan yksille. Tänään Peetakin tulee messiin ja ohjelmakin on hieman kiinnostavampi, kuin eilen, joten tänään siellä saattaisikin viihtyä pidempään. Siitä ilta toivottavasti jatkuu johonkin kivaan mestaan, sillä mua janottaa ja tanssituttaa hehee. Hauskaa lauantaita kaikill :))

2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan hyvästä seurasta! :---) sulla on kyllä niin ihana, omanlainen tyyli. Tollanen persoonallinen Hanna-tyyli hehee <3

    VastaaPoista
  2. voi kiitos itsellesi ! joskus Hanna-tyyli on kyllä hieman kyseenalainenkin hehee :--D

    VastaaPoista

miau ♥