sunnuntai 2. lokakuuta 2011

batik dress

everything from 2nd hand yayy !

Olin tänään kovasti menossa puoliltapäivin Forumin blogikirppikselle, mutta käännyin suosiolla kannoiltani, kun näin monen kymmenen metrin jonon kiemurtelevan sisäpihalta. Hullua. Ekat ihmiset varmaan oli olleet jonottamassa siellä jo kymmenen jälkeen. Kertokaa joku, joka kävi paikan päällä et löytyikö mitään :---D?

Blogikirpun sijaan lähdin Kaivarin Kanuunaan, jossa en kevään jälkeen ollut käynyt. Olin ostamaisillani 25 € maksavaa J Crewn ihanaa villatakkia, mutta pidempään pohdittua tajusin jo aiemmin omistamani samantapaisen jääneen käyttämättä. Mukaan lähti vitosella Zaran miesten musta villakangastakki, jonka toivoin olevan täydellinen Villelle - ei ollut. Mun on lahjoitettava se jollekin > 180 senttiselle kaveripojalle. Toinen ostos oli Beaversin korkeavyötäröiset farkut, jotka istuivat napakasti vyötäröltä (vähän liiankin napakasti..) ja takapuolesta ja olivat täydellisen pituiset, mutta lahkeista aivan järkettömän löysät. Kotiin tullessa aloin eilisen tapaan ompelemaan ja nyt mulla on korkeavyötäröiset pillit. Ja samalla myös vaatekaapin ekat oikeat farkut. Niistä kuvaa myöhemmin illalla, jos Sofia suostuu asukuvailemaan tyttöjen juttujen lomassa :-----)

7 kommenttia:

 1. kiitti ♥ tuo mekko osoittautui tosi hyväksi ostokseksi !

  VastaaPoista
 2. Mitenkäs pitkä tuo miesten villakangastakki on? Voisin ostaa sen avokille, mikäli et löydä ketään muuta :P

  VastaaPoista
 3. kävin siellä mut vasta kahen jälkeen :D onnistuin kuitenki löytään vähä kaikkee :P

  VastaaPoista
 4. mmandi: se on L-koon (luulin, että olis pienempi, kun näytti hyvin tyköistuvalle) ja varmaan just pitkälle miehelle takapuolen yli yltävä. siisti, ku mikä !

  anna: okei, siistii :---) ehkä sit turhaan luovutin liian aikaisin !

  VastaaPoista
 5. Mekin käytiin blogikirppiksellä, mutta käännyttiin myös aika pina pois kun nähtiin jono :D aika hullua!

  VastaaPoista
 6. oli kyllä aika hurjaa se suosio :D

  VastaaPoista

miau ♥