torstai 20. lokakuuta 2011

201011

UFF-reissun asu:
cape - H&M. headband - Lindex. Weekday jeans + Dinsko wedges + bag + scarf - 2nd hand.
Nyt tuli piste hiljaiselolle. Mun on pitänyt tehdä pitkään postaus myyntiin tulevista sulkakorviksista, joita voin väkertää tarpeen tullen lisää. Harkkapäivien jälkeen en oo oikein jaksanut muuta kuin löhötä sohvalla laaruhömpän parissa pikkuflunssassa huonoilla yöunilla. Harjoittelu päihdepuolella on sujunut kuitenkin kivasti, oon ollut positiivisesti yllättynyt ilmapiiristä ja ennakkoluulotkin ovat karisseet, kun on tavannut hyvinkin tavallisia ihmisiä. Anni tuli eilen piristämään mua tänne loppuviikoksi, käytiin tänään UFF:illa kahden euron päivillä ja kympillä löysin täydellisen satsin: trenssin, nappiin istuvan mustan bleiserin, vaalean nahkatakin, lyhyen kauluspaidan ja  Part Two:n mielettömän kivan mekon :----) Huomenna lisää, nyt unille --->

10 kommenttia:

 1. Ihana toi viitta! Ja muutenkin kiva asu.

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Tykkään sun takista! :))

  VastaaPoista
 3. ootteks viikonloppuna tekemässä jotain? ketuttaa niin paljon et miun työt on vieny miun kaiken ajan taas, mut nyt nohevoidun ja poistun kotoakin joskus, i promise! hirmunen ikävä on, vitsi ei olla nähty ikuisuuteen ;__;

  VastaaPoista
 4. Ihana toi viitta/takki mäki haluuun jonku jännän talvitakin! :---)

  VastaaPoista
 5. Riikka: kiitoksii :)

  Ewwa: kiitti paljon !

  vio: thank you so much :>

  saaruli: ollaan kiertelemäs kirppiksiä ja muita kauppoja ja semmossii ! sunnuntaina vois nähä iha kahdestaan päivällä :--) jos Ville juuri sillon pamahda tänne takas, mutta luultavasti sekin tulee vasta illalla.

  noora: kiitos, löysin tuon hurjalla alennuksella H&M:ltä viime talvena :) kirppiksiltä kannattaa metsästää kirppiksiltä!

  linda: kiitti, tykkäilen kovasti takista :--)

  VastaaPoista
 6. Heii! Sulla on mielenkiintoinen blogi:) Monesko vuosi sulla on meneillään saikkari-terkkariksi? Mäkin luen sairaanhoitajaksi:)

  http://juliansilmin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Tuollasta viittaa olen haaveillut tässä jo pari syksyä ja talvea, mutta en ole vielä hankkinut. Nyt nuo sinun kuvasi laittavat kyllä viitan ihan vakavaan pohdintaan!

  VastaaPoista
 8. Julia: kiitos :--) mulla on vasta kolmas lukukausi menossa, vielä 2,5 vuotta siihen että on sairaanhoitajan pätevyys ja puoli vuotta eteenpäin terkkarin paperit. kivaa, että löytyy kohtalontovereita !

  Lusikka: voi kiva :--) toivottavasti löydät jonkun viittamaisen takin !

  VastaaPoista

miau ♥