maanantai 19. syyskuuta 2011

this is the beginning of forever and ever

Tavallaan ootan jo, että viilenisi niin voisin ottaa tuon karvaliivin käyttöön !
Vietin tän päivän melkeimpä vaan porukoilla nauttien hiljaisuudesta ja Siirin lenkkeilyseurasta. Pakko hengähtää hetki ennen kuin huomenna koittaa paluu Väinön kanssa Helsinkiin. Jos koittaa, VR on nimittäin hienosti sotkenut taas niin että lippuja on turha yrittää ostaa etukäteen eikä oo kivaa hyppiä varsinkaan lemmikkivaunussa paikasta toiseen, kun ei ole paikkalippua. Illasta käytiin auttamassa Annia ja Arttua vanhan kämpän kunnostuksessa, niillä on ollut kyllä onni molempien kämppien suhteen. Isoja ja valoisia. Lottosin lauantaina vitosella, jotta voisin muuttaa isompaan asuntoon, mutta enpä muuta ainakaan vielä. Tai ehkä miun pitäisi vaan luopua turhasta roinasta. Siitä puheenollen, tuun muistuttamaan tästä vielä monta kertaa, mutta ollaan Emilian kanssa myymässä Valtterissa tulevana lauantaina 24.9. paikalla 780 ! Meinasin harventaa taas vaatekaappia kovalla kädellä ja paljastan, että yksistä monien himoitsemista lempparikengistä luovun sen takia, etten voi niillä kävellä. Muistakaa katsoo Suomen huippikset !

11 kommenttia:

 1. Ihana liivi!!! Mistä? Vai ootko itse tehnyt? =)
  Täytyy ehdottopmasti tulla lauantina Valtteriin metsästämään sun aarteita. Minkä kokoinen jalka sulla on? ;)

  VastaaPoista
 2. oi ihanat vaatteet ja oot nii kaunis!
  mistä toi karvaliivi on? oon ettiny tuommost!

  VastaaPoista
 3. Ei jee! Oon niin lähdössä lauantaina Valtteriin! 8) Odotan innolla sun pöytään pääsyä :p Hyvä, että siirrettiin tuparit lauantaiksi, sillä jos oltaisiin pidetty ne perjantaina voisi lauantainen Valtteri-kierros jäähä välistä.

  VastaaPoista
 4. ton liivin kanssa sä kyllä kuulut sinne lemmikkivaunuun :D

  -silja

  VastaaPoista
 5. oot ihan supernätti ja ihanaihana liivi! :>

  VastaaPoista
 6. Jazmin: kiitos ! se on Zaran ja löysin sen kolmella eurolla Valtterista :----) mulla on 37-39 kenkiä, korkkareissa ne 37.

  Mona: aaa kiitos ! edelliselle jo vastasinkin, että Zaran alunperin mutta kirppislöytö kuitenkin :) uskon, että noita voisi löytyäkin kirpuilta tai oli vaan sattumaa, että sisko löysi myös samanlaisen.

  AnsQ: hehee hyvä ! toivottavasti miun kasasta löytyy sulle jotain kivaa :>

  Silja: arvaa vaan oonko kuullu siitä kuittailua :D

  emilia: iiih, kivaa nähä sinuu ♥

  Emmy: voi kiitos paljon :--) !

  VastaaPoista
 7. heippa! Hei kun luin tossa että oot ostanu uudet buutsit edellisien ollessa pienet! Olisin TODELLA TODELLA kiinnostunu niistä edellisistä jos siis haluaisit lähteä myymään saattaisin maksaa niista vähän paremmankin hinnan ku kirppishinnan :)! Riippuen tietty koosta! Oon ite metsästäny just tollasia lyhytvartisia buutseja jo niin pitkään et alan kohta jo menettää toivoni.. :)

  sini.vaatainen@student.businesscollege.fi

  VastaaPoista
 8. Apuuva voinko tulla tsekkaa perjantaina etukäteen sun ihanuuksia? :D

  VastaaPoista
 9. S: voi itku, kun lupasin ne mun siskolle jo ! :---( kivoja buutseja on kyl tosi vaikea löytää, ainakin sopuhintaisena. onnea metsästykseen :---)

  Babe Jane: thank you so much <:

  Peeta: höh, ku oli liian kiirus, mut huomen sitte :---)

  VastaaPoista

miau ♥