perjantai 2. syyskuuta 2011

Favourite blogs pt. 3 - Auspicious finds

Hetki vierähti viimeisimmistä blogeista, mutta tässä tulee tokavika osa enne Jokereita.

3. Lupaava uusi löydös- blogi, jonka olet löytänyt vasta äskettäin, mutta joka vaikuttaa tulevalta kestosuosikilta.

Tämä on ehdottomasti mun ylivoimainen lemppari tällä hetkellä. Ivania Carpion upea tyyli, hienot ideat ja kiinnostavat postaukset on vailla vertaa.
Vintage Virgin on mieletön visuaalinen pläjäys vintagea ja kirppislöytöjä. Välillä kuvista meinaa tulla ähky, mutta blogi on ehdottoman inspiroiva !
Blogi on aivan ihana kokonaisuus Henriikan hauskoja tekstejä, kivoja asuja, elämää ja inspiraatiokuvia :--)
Tää neito on todellinen tyylitaituri. Tykästyin blogiin heti ensilukemalta ja löydän tuolta inspiraatiota omaankin pukeutumiseen.

Huomenaamulla lähtee lento Berliiniin. Oon kunnon kauhuskenaarioija ja kuvittelen, et joku menee varmasti pieleen - passi tai matkaliput jää, kamera unohtuu, laukut hävii tai en saa kamoja käsimatkatavaroihin, ei löydetä oikeeta konetta Köpiksessä aaaaaaaaaaaaa. Tyhmää tiedän :--D Ehkä meen vaan nukkuu.

All pictures from the blogs. Click the picture to see more.

11 kommenttia:

 1. mistä sä ostat noita sulkia sun sulkakorviksiin?

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Hanna! Ihan maheetsuja blogeja, oonki kaipaillu uusia luettavia :--)

  VastaaPoista
 3. HEI VAU kiitos sinä ihana nainen. kuin myös oma blogisi saa ain hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 4. HEI KAUNIS ILMESTYS ja vau kiitos kunniasta. Kivaa matkaa Berliiniin, syö sikana munkkeja (oot kuullu tän hauskan vitsin ehkä vaan 8000 kertaa)

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Tykkään tosi paljon sun blogista ja juurikin näistä kirpparivaatteista. Kiitos vinkistä "VintageVirginiin", siitä tuli mun yks suosikkiblogeista!

  VastaaPoista
 6. Miten sä löydätkin näitä =) Mä en koskaan jaksa ettiä. Onneks sä sit kerrot!

  VastaaPoista
 7. sophie: oon ostanut Sinellistä ja Hobby pointista ! löytyy hienoja sulkia :)

  AnsQ: jee, kivaa et löytyi uusia tuttavuuksia :D

  Henriikka: kiitti tuplastiiii kaunokainen :---) munkkeja en syöny, mut croissantteja senkin edestä :'D

  Anonyymi: Kiitos paljon, mukavaa et löysit uuden :)

  Peeta: hehee :D Anni etsii mulle aina !

  VastaaPoista
 8. moi ! millasta vaate alaa sä opiskelit jyväskylässä? miksikä sieltä olisi voinut valmistua, miksikä sä olisit valmistunu? miks se ei ollukkaa sun juttu? mitä siellä tehtiin/opiskeltiin? millaiset ennakkotehtävät/pääsykokeet ? kiitti jos haluut kertoo vähän lisää :) ja hei mä rakastuin tohon love aestheticsiin <3 oon selannu sen varmaa jo 2 kertaa läpi :D

  VastaaPoista
 9. opiskelin vuoden amk:issa vaatetusalaa ja musta olisi tullut vestonomi eli vaatetusalan ammattilainen. tulevina vuosina ei enää vissiin kyseistä alaa voi Jyväskylässä opiskella, mutta Helsingissä Metropoliassa voi :--) olisin varmasti innostunut enemmän, jos koulu ei olisi ollut niin stressaava (paljon kouluajan ulkopuolella tehtäviä hommia...) ja koulutus olisi suuntautunut enemmän suunnitteluun ja muotoiluun. mutta suurin syy lopettamiselle oli, että oon aina haaveillut auttamisammatista. mutta osaltaan vaikutti, että koulu stressaavuudellaan kahlitsi miun luovuutta eikä mua huvittanut tehdä rakastamiani asioita enää vapaa-ajalla.

  ekana vuonna opeteltiin kaavoittamaan ja tehtiin mm. peruskaavalla hame ja housut + vapaavalintainen yläosa, jolla oli tietyt vaatimukset. lisäksi oli esitystekniikkaa (piirtämistä + tietokoneella piirtämistä), kuivia kursseja kuten kuidut ja kankaat, jonkun yrityksen kanssa yhteistyössä tehty projekti ja amk:in perusaineita. mutta vaikka itse en innostunut alasta, niin moni muu luokalla tykkäsi :--) pääsykokeisiin piti tehdä portfolio ja sit oli ryhmätehtävä, yksilöhaastattelu ja kirjallinen tuotos.

  kiva, et tykkäsit LOVE AESTHETICS:ista !

  VastaaPoista
 10. voi kiitti hanna vastauksesta ! <3 se todellakin auttoi lisää :) luin juuri si moda blogin jutun (kai) vastaavasta alasta, ja laiskan luonteeni tietäen alkaa vähän arveluttaa nuo vapaa-aikaa syövät tehtävät, mutta kivalta kuulostaa silti ! kiitos vielä !

  VastaaPoista
 11. ei mitään :---) kivaa, että olin avuksi !

  VastaaPoista

miau ♥