maanantai 12. syyskuuta 2011

Am Em Fmaj7 C

Kun tulin kotiin salilta satoi ihan kaatamalla ja pääsin suihkuun jo matkalla. Oli toisaalta tosi virkistävää kävellä tukka märkänä ja meikit poskilla, vaikka sade ei kuulukaan ihan lemppareihin. Berliinistä paluun jälkeen mielikin on ollut yhtä sadesäätä lauantain laituribileitä lukuunottamatta, mutta onneks tänään oon ollu jo pirteempi. Ollaan katsottu vanhoi seikkailuleffoja ja syöty manteliseitä ja banaanimuffinseja. Mikä piristää entisestään on, että varattiin lennot ja hotellit Köpikseen joulukuulle ! Jee :--D Annin kanssa suunniteltiin aluksi lähtevämme kahdestaan, mutta sitten päätettiin että kivaa olis lähteä perheen naisten kesken, kun semmosia reissuja on tullut harvoin tehtyä. Käydään varmaan Ruotsin puolellaki Lundissa, missä musti nuorena asui ja opiskeli.
Kumpparit oli kyllä hyvä ostos Helsingin syksyyn.

Fall is here. Today has been raining cats and dogs and I've just sat home and watched old adventure movies.

8 kommenttia:

 1. Kiva asu jälleen!
  Mäkin olin keväällä suvun rouvien kanssa reissussa ja oli superkivaa :-) Muistelen lämmöllä edelleen.

  Mistä löysit kumpparit? Oon ettiny jo jonkun aikaa kivoja, mutta ainoot mitä tuntuu olevan on Hait tai jotkut överikoristellut kököt :(

  VastaaPoista
 2. kuullostaa kivalle :---) mie löysin nuo viime syksynä Andiamosta Itiksestä ! kyllö varmasti löytyy vähä syrjemmästä, jos keskustasta ei :)

  VastaaPoista
 3. kumpparit on kuulunut ostoslistalleni jo ties kuinka kauan, mutta en vaan löydä mistään mitään kivoja :((

  ja ps. täydellinen viitta!

  VastaaPoista
 4. kiitos :) sama ongelma on monilla :--o omani löysin Andiamosta.

  VastaaPoista

miau ♥