maanantai 22. elokuuta 2011

weekend in pictures

Sain joku aika sitten postausehdotukseksi Päivä kuvina-postauksen. Vähän modasin ja tästä syntyi viikonloppuni kuvina :--)
 • Vein Villen perjantaina junalle, mutta sitä ennen ehdittiin käyttää meidän monsteri lenkillä + oltiin Annin Kanssa yötä mummolla.
 • Lauantaina kävin moikkaamassa kummilapsia, mistä ei valitettavasti löydy kuvia. Illalla vietettiin mökki-iltaa Epun ja Veeran kanssa. Safkattiin hyvin, saunottiin, paistettiin takassa makkaraa ja vaahtiksia, naurettiin ja luettiin identtisiä Trendejä, kun kaikki kolmella sattui olemaan sama lehti.
 • Sunnuntaina kävin katsomassa Emman porukoiden rakentamaa unelmakotia ja moikkaamassa ihanaa tyttöä <3 Anni ja Arttu tuli käymään kotona kisujen kanssa.
Huomenna olisi sitten aika lähtee takaisin Helsinkiin. Toisaalta kivaa, mutta enemmän puskee päälle ikäväfiilikset kotikotiin. Voisin jäädä vielä muutamaksi viikoksi hengähtämään tänne. Seuraava pidempi loma onkin vasta jouluna :---(

8 kommenttia:

 1. Oi, ihania kuvia. Näyttää oikein mukavalta viikonlopulta :- )

  VastaaPoista
 2. hahaa mul on toi samahuppari toi vihree mutta tummanliilana vaan :D!!!

  VastaaPoista
 3. Aivan IHANA postaus Hanna! :-) Kaikki kissa- ja koirakuvat vetoo niin täysillä :D Ihan kamalasti haluisin tuon näkösen koiran, mutta se ei taida Helsingin kerrostalokaksioon oikein sopia, höh!

  VastaaPoista
 4. sonjai: kiitos, oikein mukava viikonloppu olikin :---)

  Jennifer: se on kyl ihan ylilemppari löhöily/lenkkihuppari :) Annin vaatekaapista niiltä ajoilta, kun se oli vielä kova snoukkaajatyttö !

  AnsQ: no ihanaa kuulla, että tykkäilet :> hoffit on kyllä ihania, mutta enempi omakotitalojen haukkuja, sillä ne kuitenkin tarvii oman pihan mitä vahtia. kerrostaloissa voisi käydä hankalaksi, kun muut asukkaat ei meinais päästä ulko-ovesta sisään (näin meillä) :D mutta varmasti kyllä isompaan kerrostalokämppäänkin voi sopeutua, jos on riittävästi ympäristössä aktiviteetteja.

  VastaaPoista
 5. you're so beautiful, and I love these little cats <3

  VastaaPoista
 6. thank you so much ♥ I love these kittens so much too !

  VastaaPoista
 7. you have such a great style!

  http://sandrasflashofinspiration.blogspot.com/

  VastaaPoista

miau ♥