maanantai 29. elokuuta 2011

Kallion puistokirpun löytöjä

Kallion puistokirppisostospostaus jäi mulla roikkumaan, kun en oo laiskuudesta jaksanut niitä kuvailla. Hammaslahdesta löytynyt ylisöpö Mikki-toppi on myös päässyt kuvaan, kun en muistanut sitä muinoin esitellä. Hinnat olivat euron parin luokkaa, nuolikassi ja roiskefarkut oli kalleimmat ja nekin maksoi vaan vitosen. Ensimmäiset kaksi kollaasia on niitä hitti-ostoksia,
mutta kuitenkin muutamat hutiostoksetkin tuli tehtyä
Jotenkin ihastuin sairaan kovaa noihin farkkuihin kirppiksellä, mutta kotona ne päälle vetäessäni en vastannut coolia pitkää, laihaa, pitkätukkaista Acne-muijaa löysässä yläosassa ja villeissä fakuissa. Olin teinityttö Fiorellan sovituskopista, joka oli löytänyt ne kaikista rajuiten valkaistut farkut, jotka levittivät tämän vuoksi reisiä niistä vähiten imartelevista paikoista. Toinen moka oli persikkainen bleiseri, jonka ainoa vika on, että se on toivottomasti liian iso. Argh. Nuo siis menee ainakin kirppispöytään, kun lauantaina 24.9. ollaan Emilian kanssa Valtterissa myymässä paikalla 780 :----)

Here's my new finds. Two first pictures include great finds, the third the bad ones.

15 kommenttia:

 1. voi hanna ihana, ensinnäkin sun blogisi on ihana, toiseksi miten olet saanut siitä näin ihanan? ootko tehny hurjia taikuuksia html koodien kanssa, osaatko tai haluatko auttaa tietämätöntä ? :)

  VastaaPoista
 2. voi kiitos ♥ toki voin auttaa sen verran, mitä osaan :--) mitä kysymyksiä sulla olisi ?

  VastaaPoista
 3. Jaiks, tosi hyvännäkösiä löytöjä! : ))

  VastaaPoista
 4. herrajumala toi mikki toppi on yliupee :o

  VastaaPoista
 5. eppu: hihii kiitti :)

  diibe: se on ihan mieltsi ! vaikka ei ookaan ihan miun perustyyliä :D

  VastaaPoista
 6. Aaa ihana toi musta meshpaita!!

  VastaaPoista
 7. hiihiii, pitää tulla taas moikkaan :)

  VastaaPoista
 8. ihania löytöjä! mua niiin harmittaa etten ite voi kirpparishoppailla noin, täällä ei oo ihan mahiksia siihen :c

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Ei hitsi mitä ostoksia! :) Mut tylsä juttu aina kirppisfarkkujen kanssa, jos ne ei ole ollenkaan sitä mitä oli kuvitellu. Mulle on käyny samoin monesti :D

  VastaaPoista
 10. Veera: tuu ihmeessä :D en oo normisti ihan niin Duracel-pupu mitä kirppiksellä.

  liisa: voi höh, missähän asut :o ? yleensä pikkupaikoiltakin löytyy vaikka mitä, jos uskaltautuu tonkimaan epäilyttäviäkin pikkukirppiksiä :--) ainakin jotai 80-90-luvun aarteita ! ja kiitos <:

  AnsQ: farkut on kyl aina riskiostos, jos ei pääse sovittamaan :s ja kiitti !

  VastaaPoista
 11. ootko muokannu html koodia, miten ? ja miten sait ton otsikon noi kivaks (en tiiä mitä ees tarkotan tällä :D) miten sait kuvat näin isoiks ja minkä kautta lataat ne tänne blogiin ? :) THANKS !

  VastaaPoista
 12. mulla on blogin pohjana "yksinkertainen" ja html-koodeja oon muokannut näin:

  #header-wrapper {
  width:660px;

  #outer-wrapper {
  width: 1100px;

  #main-wrapper {
  width: 800px;

  #sidebar-wrapper {
  width: 200px;

  eli sun pitää vain muuttaa lukuja ja muistaa, että main-wrapper + sidebar-wrapper = pienempi kuin outer-wrapper. ja kuvat lisäilen bloggerin kautta, klikkaat postausta tehdessäsi Luo-puolelta "lisää kuva"-kohtaa ja sieltä voit valita kansioista montakin kuvaa kerralla :--) sit ku ne on ladattu, klikkaa lisää kuvat, jolloin ne pamahtaa postauspohjalle. kuvaa klikkaamalla saat valittua kuvan koon (pieni, suuri, erittäin suuri, alkuperäinen koko) jne. toivottavasti auttoi :D !

  VastaaPoista
 13. IHANIA! varsinkin toi mikkitoppi ja toi mustavalkonen. Sanon ehk tuhannetta kertaa että oon niin kade sun kyvystä tehä löytöjä :-D

  VastaaPoista
 14. Laura: heheee kiitos taas :---) Mikki-toppi on kyllä superhauska !

  VastaaPoista

miau ♥