torstai 25. elokuuta 2011

Kallion puistokirppis !

 Siellä kestettiin puoli kolmesta vähän yli seiskaan. Kuuteen asti sinnittelin ilman yhtään pissataukoa, joten oon tosi ylpeä itsestäni. Tavaroita meni tosi hyvin jeee ! Ja lopulta päästiin Saaran kanssa kiertämäänkin, kun Peeta otti huolekseen kamojen vahtimisen omassa pisteessään. Oli ihanaa nähdä tuttuja naamoja, jotka tuli moikkailemaan :---) Miljoonat kiitokset Saaralle, joka urheasti tönötti miun vieressä  ♥
Huomenna, hups, lauantaina esittelen kirppisostokset. Huomenna meen kouluun kahdeksaksi vääntää seminaarityötä loppuun, JEE, sen jälkeen toista ryhmätyötä ja sit iltavuoroon ekaa kertaa harjoittelun jälkeen sairaalaan ja vähän kyllä jänskää. Mutta onneksi työporukka on niin mahti mun osastolla, että tiedän selviäväni :D Kirppikselle eksyneet, mitä tykkäsitte meiningeistä ? Toi puistokirppis on parhautta ♥

16 kommenttia:

 1. harmittaa ihan hirveesti etten päässy paikalle! mutta onneks paikallaolijoilla oli ilmeisesti kivaa eikä ees satanu :--)

  VastaaPoista
 2. no voi harmitus ! ensi kesänä sitten :---) oli kyllä tosi lämmin, sää rakasti kirppiskansaa ♥

  VastaaPoista
 3. Harmittaa saiiiraasti etten päässy tonne! :( Oli asuntoesittely. Höh, vieläköhän noita järjestetään.

  VastaaPoista
 4. Siis tää on ehkä yks parhaista tapahtumista! Olin itekki myymäs mun kangaskasseja ja meni iha hyvin kaupaks tuolla :)

  VastaaPoista
 5. oli superkivaa! tuolla oli ihana tunnelma :> näin sut, olit taas nättinä!♥ olisin halunnu kovasti tulla moikkaamaan mutta en uskaltanu haha ;<

  VastaaPoista
 6. OLi aivan ihanaa, voi kun syyskuun ilmat suosisi ja toi vielä pidettäis =) Nyt olin haukkana jo klo.14, paikalla ja sain hyvä paikan sekä oli rekki joten meni paremmin huomattavasti =)
  Oltiin näköjään kummatkin hiekalla mutta eri päissä, niin ei nähty. Yritin kyllä vähän bongata sua, kun aarteesi olisi kiinnostanut ;) Mun melkein vieressä oli yks tyttö joka näytti sulta ja kysyin siltä tietty, että onko se bloggeri? No olihan se, mutta se olikin jokin Helsinki traveler bloggeri ;)

  VastaaPoista
 7. AnsQ: voi höh ! mutta jospa saatte sit sen takia unelmakämpän :---) varmasti ensikesänä järkätään, jos ei enää syyskuussa !

  Tim Kiukas: jee, hyvä homma :) ! tällä kertaa porukkaa olikin ennätysmäärä paikalla. ihan sairaan hyvä meininki oli !

  Emmy: mie näin sut vilaukselta ja olisin juossu kiinni, jos en olis ollu kamojen vankina ! yritin bongaa sut viel uudestaan mut en löytäny höh. olis ollu kiva, jos oisit tullu moikkaa :)

  Felina: thaaaaanks :D

  Jazmin: aijaa, aika hauskaa :D harmi, ettei törmätty ! itse pääsin kiertää vasta kuuden jälkeen ja sillon olin niin sippi etten ollut kovinkaan perusteellinen.

  VastaaPoista
 8. Ihan sairaan rento meininki! Mulla aineski semmosta hengailua ni siinä ohesa sitte sain jotain myytyäkin :)

  Ps. Ne korvikset on unelmat!

  VastaaPoista
 9. SparksandFireworks: thanks a lot !

  Jennifer: jee, ihanaa et tykkäät :---) ! ja oli kyl mahti meininki, pysty jutskailee randomien kanssa ihan vaivatta <:

  VastaaPoista
 10. Sulle olisi pieni haaste mun blogissa! :-)

  http://so-calledfashion-tanja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Olisko sulla noita sulkakorviksia myydä? Rakastan niitä! <3 :D

  VastaaPoista
 12. Mitä sä oikein opiskelet kun menet sairaalaan töihin? sairaanhoitajaksiko? Vaikutat aivan mahtavalta tyypiltä? Miten tutustuitte Cool Peetan kanssa? :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: voi ihanaa, kiitos ♥ voisin myydä niitä, eka mun pitäisi vain tehdä uusi satsi :---) lupaan, että tulee blogiin ilmoitusta tämän syksyn aikana, joten pysyttele kuulolla !

  Anonyymi: aaaa, no voi kiitos :----) ! miusta tulee sairaanhoitaja-terkkari. olin harkassa kyseisellä osastolla ja ne halusivat mut sinne sit töihin ensi kesäksi ja keikkalaiseksi. Peetan kanssa tutustuttiin blogin kautta ja ekaa kertaa nähtiin, kun pyysin sitä liittymään seuraan Crystal Castlesin keikalle kun neito olisi ollut menossa sinne yksin. :)

  VastaaPoista

miau ♥