sunnuntai 14. elokuuta 2011

FLOW

Arrgh, miksi peruit Lykke Li, oi miksi ? Sen sijaan käytiin katsoo
 • Magenta Skycode - Go outside again sai kylmii väreitä kulkemaan selkää pitkin
 • The Pains of being pure at heart - levyltä kuunneltuna ihan ykkönen, mutta jostain syystä keikka jätti hieman kylmäksi (ehkä koska oltiin niin kaukana lavasta)
 • Jo Stance - mielettömin jazzmuija, jonka tahtiin tanssahdeltiin polttavassa auringossa 
 • The Dø - Ai nieleskelinkö itkua puolesta välistä keikkaa loppuun ? En oo ikinä kokenut yhtä vahvaa läsnäoloa miltään bändiltä, se oli jotain niin maagista. Sofian kanssa molemmat oltiin ihan sekaisin ja sitä vielä enemmän, kun myöhemmin päästiin juttelee Olivian kanssa. Se on maailman upein naineeeeeen
 • Janelle Monáe - seuraava supertähti. Ihan mieletön keikka, mitä ehdittiin katsoo !
 • Empire of the sun - verisuonet meinas katketa päästä, kun pääsi kunnolla bilettää. Ihan hullua, miten upee keikka, vaik en nähnykää We are the peoplea
Hengasin suurimman osan päivää parhaan Sofian kanssa, mutta mukana oli myös Ville, MP, Victor, Tessi ja Hellin, joiden kanssa oli myös tosi kivaa. Empire of the sunin jälkeen tunnelmat lässähti eikä enää ollu niin kivaa. Lopuks hukkasin Villen ja MP:n kun yhteyttä ei saanut ja patikoin yksin kotiin.
aivovamma ?
 OLIVIA ♥♥♥♥♥♥♥

7 kommenttia:

 1. Taas upeesti pukeutuneena :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Voi ei, so Lykke Li cancelled? I almost had this feeling she won´t be coming... I wanted to see her so badly, but didn´t get tickets anymore.

  VastaaPoista
 3. anna: voi kiitosta :--)

  Lara-Elain: yes she did :( it was very sad, I would've wanted to see her so bad !

  VastaaPoista
 4. voii eiiii toi peruminen mut näyttää kivalle! hitsit ku ite en päässyt syystä tai toisesta... :D mut the do on ihanin :)

  VastaaPoista
 5. oli kyllä mahtia ! mut harmittaa se Lykke Li entistä enempi koko ajan byyh. mut ens vuonna siekin sitte :---)!

  VastaaPoista
 6. Hassua ku mun mielestä Pains taas kuulostaa paaaaljon paremmalta livenä ku levyltä(ainakin Belong:in biisit) ja tykkään tosi paljon niiden keikoista, mut olin kyllä ite eturivissä et voi olla senkin takia, en tiiä:D ja ainaki ne on helvetin hyvännäkösiä! :D

  VastaaPoista
 7. se voi vaikuttaa asiaan, ja ehkä sekin ettei mun seura diggaillu sitä niin ei samalla tavalla tullu yksinään fiilisteltyä :--) hyvähän se kuitenki oli ! mut varmasti parempi eturivistä, ne tyypit on kyllä upeita <:

  VastaaPoista

miau ♥