tiistai 23. elokuuta 2011

favourite blogs pt. 2 Inspiration blogs

Klikkailkaapa taas kuvia, niin pääsette blogeihin !

2. Inspiraatioblogi- blogi, joka on innoittanut sinua.
3 DOLLARS on tämän kesäinen blogilöytö. Ihastuin muijan tyyliin ja harmaanvaaleaan tukkaan heti, kun blogiin eksyin. (Käyttääkö kukaan muu muuten sanaa muija ? Saan kuulla aina naurua siitä :D) Bilekuvat tuovat kivaa lisäpotkua ja kuten kaikki tämän kategorian blogit, tämäkin on visuaalisesti kovasti silmää miellyttävä. 
Purse 'n boots:in arkistoihin eksyn aina silloin, kun etsin inspiraatiota asusteiden ja erilaisten materiaalien sekoittamiseen. Oon kade naisen vaatekaapista.
Ihastuin BLOOD LUST:in pikkuruiseen Chaneliin talvella. Tyyli ja upeat kuvat kolahtaa mulle lujaa, ja oon myös jo pidemmän aikaa haaveillut samanlaisesta otsiksesta (ja naamasta ylipäänsä :D) kuin neitosella.
Fade to black:in löytäminen blogimaailmasta oli ensimmäinen "wooooooooow"-löytö. Blogi on täynnä upeita asioita, vaatteita, koruja, kenkiä, neidon piirrustuksia ja muotikuvia. Harmi vain, että postauksia tulee niin harvakseltaan.

3. Lupaava uusi löydös- blogi, jonka olet löytänyt vasta äskettäin, mutta joka vaikuttaa tulevalta kestosuosikilta.
4. Jokeriblogi- blogi, joka tulee vielä yllättämään

PS. Muistakaahan Kallion Puistokirppis, jonne tällä kertaa oon menossa ihan myymään asti (jos ei sada kaatamalla)! Huomenna postailen myyntiin menevistä, kesäisemmistä vaatteista. Ja muutamat korviksetkin koitan saada myytyä <: Valtterissa myydään  talvisempia juttuja Emilian kanssa syyskuun lopussa, kun pöydän saan varattua :--)

All pictures from the blogs above. Click the picture to get to the blog. 

These  four blogs are the most inspirational at the moment. I can't get enough reading those.

7 kommenttia:

 1. oi hitsi, nää kaikki on munkin ehdottomia lemppareita. :D aivan ihania blogeja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä postauksesta!
  Toi 3 dollars on ihan huippu blogi löytö =)
  Purse n boots blogissa oli niin paljon kuvia, et menin ihan ähkyyn ja en jaksanut katsoa kaikkea. Bloodlust ollut mulla luvussa jo pidemmän aikaa, ihan huippu =) Löysin muuten ton 3 dollarin kautta: http://www.froufrouu.com/ blogin joka on kans tosi kivan tuntunen. (liityin nyt vasta seuraajaksi)
  Kiva, että olet tulossa myymään Kallion puisto kirppikselle =) Tarkotus itsekkin mennä taas. Täytyy yrittää etsiä sut =) Jos en oo liian kiinni omassa ständissä.

  VastaaPoista
 3. Mä assosisoin Muija sanan eteen etuliitteen "Toi Vitun piip" :D Eli itse käytän sitä aina aikalailla negatiivisessa merkityksessä.. hahaha.

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus munkin mielestä. Taas tuli uusi blogi luettavien listalle. kiitos Hanna :-)

  VastaaPoista
 5. Paula: kiitos sinun, löysin ton 3 DOLLARSin sun blogista :----)

  Jazmin: mun pitää käydä tsekkaa toi froufrouu, kiitti vinkistä ! :))

  Mirette: joo, samaan tuntuu muutkin assosioivan :D mulle se on vaan.. muija. toisiin ei vaan käy liite tyttö, neito tai nainen.

  AnsQ: ole hyvä Ansku :---)

  VastaaPoista
 6. mahtava blogi! ja todella kaunis olet. :) pakko alkaa seurata blogiasi!

  VastaaPoista
 7. pöhh, itse oot oikee kaunotar ! kiitos paljon kauniista sanoista :--)

  VastaaPoista

miau ♥