maanantai 29. elokuuta 2011

bedroom

Mun piti tänään ehtiä käymään salilla ja keskustassa ostamassa uusia korvismatskuja (seuraavaksi teen earcuffin :----) ), mutta jumahdinkin kotiin pyykkäämään, pesemään ikkunoita ja puunaamaan vessaa, sekä vaihtamaan makkarin järjestystä. Enkä muuten ole todellakaan siivousta rakastava ihminen :'---D Koskapa moni teistä toivoi kotipostausta, niin raotan tässä pikkasen meidän kämpän ovea:
Siinä muutamia yksityiskohtia miun sisustamasta makkarista. Kun muuton jälkeen alettiin sisustaa nykyistä kämppää, meinas monta kertaa syttyä sisällissota, koska meillä molemmilla oli niin erilaiset mielipiteet siitä, pitäiskö verhojen olla mustat vai valkoiset. Nykyisin mie vastaan makkarista, Ville olkkarista (vaikkakin käyn siellä aina tilaisuuden tullessa vähän järjestelemässä..).

Asiasta kukkaruukkuun, rakkaan miekkoseni ja MP:n musaväsäyksiä on kuunneltavissa, ja ne ei nyt oo tällä kertaa hurriräppiä miun tekoturkikset päällä :'''DD Kiitti Moi-tumblr-blogista löytyy suomenkielisiä biisejä, joista yhteen oon heittänyt sanoja ekaan säkeeseen ja kertsiin. Vaikka tykkään poikien englannin kielisestä matskusta enempi, niin oon kyllä ylpee näistäkin :---) Käykää kuuntelemassa ja heittäkää kommenttia, teen tän Villeltä salaa, mutta ehkä se vielä kiittää.

15 kommenttia:

 1. sulla on kyllä hyvä maku, ihana makkari :-)

  VastaaPoista
 2. aivan ihanan näköstä, muuttaisin tonne koska vaan haha! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön toi Bogart -taulu/juliste!

  VastaaPoista
 4. ihanan sympaattinen makkari! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan sun näköinen makkari kyllä! :>

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Isot kiitokset kaikille :---)

  Big thanks for all of you ! <:

  VastaaPoista
 7. Missäpäin te asutte ja kuinka isossa ? näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 8. Voooi, sulla on kyllä ihana makuuhuone : > mullakin olis tässä ihana ja iso ikkunalauta, johon sais kynttilää ja muuta kivaa, mutta mun on pakko pitää tietokonetta tässä niin ei näytä ihan niin kivalta : ( voi kun saiskin tän koneen muualle....

  VastaaPoista
 9. Mirette: Asutaan Hakaniemessä 36 neliötä pienessä kaksiossa, joka on kyllä sijainnin puolesta ihan mahti ! Mutta neliöitä ja valoa kaipaisin lisää :--)

  catti: voi kiitoksia :)) harmitus, teidän pitää hankkia konepöytä ! isot ikkunalaudat on kyllä tosi tunnelmallisia, voi vaikka istuskella ja tuijotella ulos - miun tapauksessa tiiliseinää :D

  VastaaPoista
 10. Ei tähän huoneeseen kyllä sellasta enää mahdu : ( niin on! Aijaa :'D no höh !

  VastaaPoista
 11. Mistä oot tollasen vaaterekin löytänyt?
  Ihana blogi muutenkin! :)

  VastaaPoista

miau ♥