keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

watercolors

Valitsen liian usein leffat ja telkkarin, jos on tylsää tai lähden lenkille, kun ahdistaa. Liian harvoin kulutan aikaani siihen, mihin lukioaikoina kului tunteja tylsistymättä mieltä lepuuttaen - kitaraan, askarteluun tai piirtelyyn. Sillä aikaa, kun Ville väänsi musajuttuja istuskelin ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen meidän keittiön pöydän ääressä (joka on ehkä tiiviiten pieneen tilaan ahdettu asia tässä kämpässä) ja hain inspistä Trendin kansikuvista. En oo piirtänyt varmaan vuoteen Elävän mallin kurssin jälkeen, enkä yleensä vahingossakaan koske vesiväreihin, vaan töherrän lyijärillä selkeitä viivoja. En oo ikinä hallinnut eri tekniikoita oli kyseessä liidut, tussit, akvarellit tai vesivärit.
Tekniikka vastaa pitkälti samaa, mitä käytin jo ala-asteella - sudi kaikkia värejä paksusti ja tee selkeitä viivoja, mutta ennemmin haluisin päästä tähän lopputulokseen:
Pictures from here

Ehkä ekana pitäisi hankkia kunnon siveltimet - mihinhän oon edelliset kadottanut - ja lukita lyijärit kirjoituspöydän laatikkoon ja heittää avain korkeimman kaapin päälle.

I was bored last night and started drawing. I have always been pretty bad at using colors - watercolors, aquarels or marker pens. Yesterday I decided to try watercolors and the outcoming was pretty childish - I just don't know how to use brush. Hopefully one day I will end up painting like the ones who have made those pictures above.

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi. Minunki pitäs ottaa itteeni niskasta kii ja ruveta taas maalaamaan ja piirtämään. Aloittaminen on vaan siinäkin kaikkein vaikeinta.

  VastaaPoista
 2. Niimpä, jotenkin aina keksii parempaa tekemistä. Mutta rentoutti kyllä :--)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja noi kuvat, varsinki twiggy! =)

  VastaaPoista
 4. indie by heart: noi on kyl upeita, osaispa itekkii !

  Emilia: ihania ne on kyllä, tosi inspiroivia :--)

  VastaaPoista
 5. Tuli kauhea piirämisen/maalaamisen himo. Tyhmää kun tuntuu ettei nykyään ole enää aikaa taiteilla :(

  VastaaPoista
 6. miustakin tuntuu, että ei enää osaa istua aloilleen ja käyttää aikaa taiteiluun. on ehkä koko ajan liian stressi päällä tai muuten aikataulutettu :|

  VastaaPoista

miau ♥