torstai 28. heinäkuuta 2011

Kallion puistokirppis

Voi kettujen kevät. Jätin sit tänään menemättä myymään Kallion puistokirpulle, kun kahden aikoihin satoi kaatamalla ja pilvet piiritti Helsinkiä. Annin kanssa lähdettiin kolmen jälkeen kiertelemään sinne kuitenkin ja harmitti kovasti, kun tajusin että iltaa kohti ilma vain kirkastui, muttei kuitenkaan jaksettu muutamien tuntien takia lähteä hakemaan tavaroita. Neljä isoa kassillista olisi myytäväksi laitettavaa, kolme niistä tytsyjen vaatteita ja kenkiä. Toivon kovasti, että saisin huomiseksi tai sunnuntaiksi pöydän Hietsuun. Mun harmitusta piristi kovasti soma tyttönen, joka ilmestyi tyhjästä ja kertoi tykkäilevänsä tästä blogista - kiitos ♥ Välillä koko homma tuntuu olevan ihan pyllystä, mutta palautteen saaminen - niin positiivinen kuin ne parannusehdotuksetkin - antaa puhtia hommaan.
dress + boots + fanny pack + bag - 2nd hand. vest - Seppälä.
My sister's DIY bras from bikini top.
three euros.
Löysin pitkään etsimäni pitsibikerin, jotka meni viime vuonna ennen kuin kauppaan henkkamaukkaan edes ehdin. Tänään se odotti mua kuitenkin Kalliossa enkä voinut jättää ostamatta :} Lisäksi löytyi kahdet mahdit matalat kengät, niin mun seurassa olevien ei tarvitse aina kärsiä, kun kipsuttelen viisi metriä perässä tai missataan bussi mun takia.

H&M biker - five euros
Dinsko wedges - two euros.
Vagabond shoes - five euros
bag - one euro
Annikin teki huippulöytöjä gepardikenkien lisäksi ja oonkin hieman kade näistä alla olevista:
ballerinas - three euros
Filippa K top - one euro
earrings - five euros
Me and my sister visited today in Kallio park fleamarket. I should have went and sell my old clother there but because of bad weather earlier today I decided to leave my stuff home. Wrong decision, the weather was great and it did't rain at all. Fortunately I found great things to ease my pain :D

15 kommenttia:

 1. hihii ole hyvä ;)

  t. "soma tyttönen"

  VastaaPoista
 2. Oi, vitsit toi pitsibiker! Mäkin metsästin tota kissojen ja koirien kanssa, mut
  en löytänyt!

  Sulle on muuten tunnustus mun blogissani (:

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. siljapulla: :---) oli kyllä mukava ylläri !

  Milla: voi kiitos tunnustuksesta ! muistan kyllä harmini, kun tuota bikeria ei löytynyt MISTÄÄN. onneks nyt omistan <:

  VastaaPoista
 4. voi oot niin ihana. ja sulla on ihan mahtava tyyli =) näin sua yks päivä kaupungilla, meinasin tulla moikkaan mut en sit uskaltanu :D

  VastaaPoista
 5. voi möh ♥ kiitos, kivaa, jos musta lähtee positiivisia viboja ! tuu moikkaa seuraavan kerran :)

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä =) Noi leopardi loaferit, looveee! Itsekkin tein taas löytöjä, mutten onneksi ehtinyt paljoa penkoa, kun olin tosiaan itse myymässä. Aika heikosti meni mulla myynti tuolla ja sama myös kavereilla, lukuunottamatta erästä taiteiliaa joka myi oma tekoisia jutskijaan. Ilmeisesti tarjontaa oli niin paljon, että ihmiset meni siitä sekaisin =) Eli ei kannata harmittaa vaikket saanut kamoja myyntiin, aika täysiä kasseja ihmiset kotiin takas kantoi. Pitsi biker oli löytö ja sopii niin monen kanssa, mahtava vaate! Mun täytyykin kaivaa se esiin taas omasta kaapista.

  VastaaPoista
 7. Kiitti ! No voi kurjuus, kuvittelin jotenkin, että varmasti menee kaikilla hurjan hyvin vaatteet, kun porukkaa oli niin paljon ! Mutta jospa tosiaan se sit sekoittikin päätä, itsekään en oikein tiennyt mihin olisi pitänyt katsoa kun joka puolella oli ihmisiä ja kivoja juttuja :--D Pitsibiker menee kyllä käyttöön heti huomenna !

  VastaaPoista
 8. I love the white blazer!!! sooo stunning!

  VastaaPoista
 9. oon niin kade tosta pitsibikeristä! kelpais mullekin :>

  VastaaPoista
 10. kävi kyl älytön tuuri ! :---)

  VastaaPoista
 11. Lisää löytöjä luvassa 25.8, sama aika, sama paikka:
  http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=226598430710347

  VastaaPoista
 12. Jos koskaan luovut pitsibikerista tai sisko noista korviksista niin IM YOUR GIRL !!

  VastaaPoista

miau ♥