maanantai 11. heinäkuuta 2011

Tapaa minut aamulla

Tää päivä meni eilisen tapaisesti rannalla lukien, maaten auringossa, herkutellen ja vesijuosten. Eilisestä viisastuneena laitoin tänään aurinkorasvaa.... Mutta ompahan ainakin rajat. Ihastuin äitin kirppikseltä mulle ostamaan hattuun, joka on aika safari. Loppuviikko pitäiskin olla aika pilvistä ja sateista, mutta oon saanut jo ladattua akkuja aurinkovoimalla tän muutaman päivän aikana. Mulla on muutamat pitsit odottamassa sadepäiviä, pitäisi ommella toisesta toppi ja toisesta jotain muuta kivaa. Lisäksi voisi väsätä teille toivomanne lettitutoriaalin, vaikkakin joutuisin kuvaamaan ja leikkaamaan muutamaan otteeseen, semmosta ähellystä se välillä on. Tän päiväinen letti kiersi koko pään, mutta osan hiuksista olin jättänyt auki.
hat + dress - fleamarket. vest - Seppälä.
OMNOMNOMNOM
This was another warm summer day at the summer cottage. I'm happy I have had change to have a little holiday from work and could travel to my parents. I love my new safari hat.

9 kommenttia:

 1. nuo kaikki sun lettikampaukset - ihanat! ja etenkin tämä, tosi kaunis ja sulla on varmaan ihan sairaan paksu tulla että näyttää noin kivalta :) lettitutoriaalia odotan innolla jos semmonen tulee!

  VastaaPoista
 2. voi kiitos ♥ tukkaa on kyllä siunaantunut tähän päähän, helteellä tuntuu että liikaakin :D semmoinen video tulee varmasti tehtyä.

  VastaaPoista
 3. oh, amazing summer photos! and your hair - you look like greek goddes =)♥

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava tää sun blogi, ja kiva kun postaat niin usein -bloglovinista oon huomannu. kun siis seuraan tätä sieltä käsin. jep.

  Käy kurkkaa mua
  http://residenceblah.blogspot.com/

  <3 Suvi

  VastaaPoista
 5. Voi, että kun ois tollanen määrä tukkaa! <3 Sais vaikka mitä ihania kampauksia tehtyä!

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea jättää osa hiuksista vapaaksi. Minullakin tänään letti kiertää päätä, olen myös hyväksi havainnut tuon kampauksen! Saa tukan pois tieltä eikä se lämmitä helteillä.

  VastaaPoista
 7. Josefina: thank you so much :--)

  Suvi-Tuuli: tänks ! käyn kyllä kurkkaamassa :)

  Milla: hii, oispa vaan pitemmät <: kiitosta !

  Laapa: totta ! jos ei letti valahda otsalle hiostamaan :--)

  VastaaPoista
 8. toi sun pitsiliivi on ihana! ja hiukset myös :)
  J

  VastaaPoista

miau ♥