keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

muistatko miltä tuntuu juopua kesäyönä

top + shorts - H&M. wedges + bag - fleamarket.
Eilisen asukuvaa. Niin kuin kaikista viimeaikaisista asuista huomaa, oon huomattavan jumiutunut valkoisen ja beigen yhdistelmään, kiilakorkoihin ja lyhyisiin lahkeisiin. Eilen ostin - tai äiti osti - mulle taas yhdet ysärifarkut, jotka taas istuivat niin täydellisesti, ettei niitä voinut jättää SPR:n kirppikselle. Löysin myös hihattoman valkoisen kauluspaidan, joka istui täydellisesti. Huomaatteko ? :D Mulla on aina ollut ongelmana hamstrata tiettyä vaatekappaletta, materiaalia tai pituutta. Talvella oli tekoturkit, joista en kehtaa edes paljastaa montako omistin, nyt on virkatut pitsit, löysät valkoiset klassiset topit/kauluspaidat ja sortsit. Sekä lierihatut. Mun pitäisi alkaa syksystä kasaamaan toimivaa vaatekaappia, poistaa turhat samankaltaisuudet ja heittää käyttämättä jääneet kirppikselle. Oon yrittänyt etsiä tietoa seuraavasta Kallion pihakirppiksestä, mutta en oo löytäny :< Jos joku tietää, koska seuraava on tulossa kertokaa ihmeessä :---)

Eppu ja Veera oli meillä käymässä eilen illalla ja V jäi vielä yöksikin. Oli aivan mielettömän hauskaa typyjen kanssa ♥ Tehtiin loppukesän Must Do-listat, syötiin mansikoita + herneitä, höpistiin, käytiin uimassa ja keitettiin teetä. Elokuussa, kun pääsen tänne uudestaan lomailemaan vietetään kyllä saunailta !

I have noticed that last few weeks most of my outfits have contained short shorts, shades of nude, lace, loose tops and wedges. And also I have bought same kind of pieces. I have to clean my closet from similiar pieces before I wake up again surrounded by unnecessary clothes - as last winter when I noticed I had bought dozens of fake furs :D

9 kommenttia:

 1. ihana asu! kyllä nää ''tykästymiskaudet'' menee ohi, taas talvella ja syksyllä niitä voi yhdistellä eri juttuihin? :D hamstraa ihan rauhassa, niitähän voi myydä eteenpäin? yritä aina miettiä että tartteeko oikeasti ;)

  VastaaPoista
 2. seuraava kallion pihakirppis on 28.7 ! tai näin kyttäsin sen facebookista jostain + pistin kalenteriin ylös, mut nyt en löydä sitä eventiä ollenkaan. äh!

  VastaaPoista
 3. Se on heinäkuun ja elokuun vaihteessa joskus, mut en muista et mikä päivä ku oon ite sillon just berliinissä harmittaaaaa! olisin niin halunnu sinne pihakirppikselle myymään =((

  VastaaPoista
 4. http://www.facebook.com/event.php?eid=218107351561748

  VastaaPoista
 5. Andy: Päätän AINA et nyt ostan vaan tarpeellista. Sit kun saan tietyn vaatekappaleen käteeni mulla pimenee päässä ja herään vasta seuraavan kerran, kun astelen lompakko kevyempänä uuden rievun omistajana ! Kellään vastaavia kokemuksia :D?

  ???: Hei kiitti paljon :---) ! Ainoo vaan, et mulla on just sillon iltavuoro, toivotaan että joku vaihtaisi !

  Peeta: Voi hitsi, kun miekin haluisin ! Toivottavasti saan työt sumplittua :| tai toivottavasti olis vielä elokuussa !

  Victor: Onneks on perillä olevia ihmisiä :))

  VastaaPoista
 6. näytät taas niin ihanalta ♥ likelikelike! :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään sun tyylistä:) omistat upeat sääret, jota kyllä kannattaakin esitellä ihanissa shortsiasuissa. Onnistunut look!

  VastaaPoista
 8. voi kiitos paljon :---) oon kyllä koukuttunut sortseihin, syksyllä tulee hankalaa kun alkaa ilmat kylmetä :D

  VastaaPoista

miau ♥