perjantai 29. heinäkuuta 2011

Autumn


Pitää myöntää, etten ole syksy- tai talvi-ihminen. Pimeys ja harmaus masentaa, alan käydä puolet hitaammalla kuin kesällä ja inhoan sitä, kun villasukat on märät kuralätäköissä kahlaamisesta. Alkusyksyä kuitenkin aina mielissäni fiilistelen, se on vähän kuin kesä ilman hikeä ja hyttysiä ja pukeutuakin voi vähän mielikuvituksellisemmin, niin kovasti kuin sortseista ja topeista tykkäilenkin. Tänään ekaa kertaa huomasin, ettei oo enää niin kesä. Puista on tippunut jo ekat lehdet :---( Itseäni piristääkseni päätin väsätä tällaisen.

Must do - list for autumn

Walk in the forests

Onko mikään ihanampaa kuin haahuilla päämäärättömästi metsäpoluilla kirpeässä ilmassa, kun joka puolella on keltaista, punaista ja oranssia ? Helsingistä tuskin löydän kovin montaa puskaa, mutta puistotkin on aika jees
Drink lot of hot chocolate
Hämyinen kahvila, kaveri ja kuppi kaakaota. Tai sitten kotisohva ja paahtimesta tullut ruisleipä.


Reading
Kesällä siihen ei hirveästi ehdi keskittyä muualla kuin auringossa maatessa, mutta syysiltana on ihana käpertyä peiton alle hyvän kirjan kanssa.

Just being

Syksyllä on usein aikaa omille ajatuksille ja olo on huomattavasti luovempi kuin kesäkiireissä. 

Watch movies
Kesällä leffojen katseleminen tuntuu lämpimien päivien hukkaamiselle, mutta onneksi syksyllä voi sitä tehdä hyvällä omalla tunnolla. Itse meinasin kahlata läpi lapsuuden klassikot ja muut lempparileffat, sekä käydä katsomassa Orionissa Chaplineitä ja muita mustavalkoisia.

Celebrating Halloween

Ainoa aika vuodesta, kun suostun katsomaan kauhuleffoja. Viime Halloween-fiilistelyt oli niin kivat, että odotan tulevaa jo innolla.
Cuddling
No words needed.

Writing
Kirjoitan harvemmin silloin, kun oon täynnä energiaa ja superiloinen. Syksyn synkistely saa usein tarttumaan kynään ja raapustelemaan. Kirjeitäkin on kivempi kirjoittaa syksyllä.


Short trips
Jos sama kaupunki alkaa ahdistamaan, on kivaa ottaa pitkiä viikonloppuja ja lähteä johonkin aivan muualle.

Enjoying nights & lights
Oon aivan hulluna kynttilöihin ja tunnelmavalaistukseen. Ja ihan varmasti vielä joku päivä järkkään ylläolevan kuvan juhlat paperilyhtyineen. Aaaa.


All pictures from weheartit.com

11 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tuli hyvä fiilis!

  VastaaPoista
 2. Kerrie: thanks a lot, somehow it helped me to ease the pain of that summer is ending soon :'--)

  Nita: jee kivaa, että tuli hyvä fiilis <:

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Ihan hurjan söpö :>

  VastaaPoista
 4. ihanuus, vihaan syksyä&talvea mutta tää auttaa!!

  VastaaPoista
 5. ihana teksti ja ihanat kuvat ♥ syksy on mun lemppari vuodenaika! :) ainut miinus on että syksy muuttuu yleensä liian nopeasti talveksi! :<

  VastaaPoista
 6. mäkään en tykkää kauheasti syksystä/talvesta. mutta heti tän postauksen jälkeen suhtaudun siihen taas vähän siedettävämmin. ;) ♥

  VastaaPoista
 7. I hope we´ll have lot of more weeks summer, autumn can wait. Even if it´s a nice time too :)

  VastaaPoista
 8. AnsQ: hihii kiitti :--)

  Andy: hyvä, että piristi ! mieki eilen fiilistelin, vaikka normaalisti ootan syksyä kauhulla :D

  Emmy: kiitos ♥ weheartit.com on aarreaitta ! jos syksy kestäisi yhtä pitkään kuin talvi ja toisinpäin, voisin olla ihan syksyihminen :) harmautta ja loskaa ei kestä.

  Annie: iih, kivaa :) kiitti ♥

  Lara - Elain: I hope so too :--) summer is the best !

  VastaaPoista

miau ♥