lauantai 30. heinäkuuta 2011

Alppilan kyläjuhlat


Artulle tuli paha mieli, kun Anni äksys sille :-----(
Mut sit ne sopi :------)

Oh my goooooood miten tyvikasvu korostuu valokuvissa. Ei se ihan noin pahalle näytä livenä (näyttää..). Parin viikon päästä meen kuitenki kampaajalle ja sit raidotetaanki koko tukkaa. Käytiin tänään Annin ja Artun kanssa kuuntelee French Filmsiä Alppipuistossa. Tykkään kyllä kovasti poikien musasta ! Anni oli löytänyt mulle tänään Hietsusta melkein-Acnekopio-Nilsonit Elloksen versiona. Mahtikengät ! Pitää vaan käyttää suutarilla, kun pohjat repsottaa :D Ostin eilen Hietsusta 36 kpl rautalankahenkareita, tuli maksaa 4,50 euroa :--) Huomenna käydään vielä kiertelemässä, Anni kun ei saa kirppiksistä tarpeekseen, mutta itse voisin pistää stopin ostelulle ennen kuin pääsen tavarasta eroon. Meen varmaan myymään 25.8. Kallion puistokirpulle kesäisempiä vaatteita - jos ei sada... - ja Emilian kanssa vallataan pöytä Valtterista syyskuun puolenvälin jälkeen, jolloin voinkin myydä ne talvisemmat kamppeet pois. A&A lähtee huomenna takas itään, Ville lähti tänään pariksi viikoksi länteen ja mie jään tänne töröttämään yksin ja puhumaan seinille. Tai sitten pyydän ihania tytsyjä kylään ja kaffeille ja kaikkee :----) Ja askartelen ja ompelen.
Ellos boots - five euros
crochet top - two euros
wallet - 2,50 euros
Tonight we were listening French Films, one of the greatest indie bands in Finland. There were lots of people and it would be great fun to hang around there with bigger crew. Tomorrow my sister and his boyfriend are leaving back to the east. I'm gonna miss them. And miss my boyfriend who will be in the west a few weeks.

15 kommenttia:

 1. what a cool and stylish crowd you are :)) xxx

  VastaaPoista
 2. Miten löydätkin noin hyviä juttuja kirppiksiltä! Ihana tuo pitsitakki :)

  VastaaPoista
 3. Matea: haha thanks :D

  Fiude: harjoitus tekee mestarin :--) siitä tuli kyllä lemppari !

  VastaaPoista
 4. ihan superlöytö noi hengarit. kelpais mullekki !

  VastaaPoista
 5. Näin teidät tänään Alppipuistossa en vaan saanut suutani auki :-D A&A niiiin söpö pari sulin! Mahtavia löytöjä varsinkin noi henkarit :-D Mun on itekki saada noita jostain lisää ne on ihania...

  VastaaPoista
 6. ja en malta odottaa kun jos meet myymään kallioon no mutta valtteriin aineski sitte!!!:D

  VastaaPoista
 7. iina: yllätyin kyllä, oon metsästäny niitä kissojen ja koirien kanssa ja nyt ne löytyi ! hii

  Jennifer: Aijaa, mie en huomannu ku siel oli niin paljon ihmisiä :D A&A on kyllä suloja, jos mie johonkin rakkaustarinaan uskon niin heidän ! Ilmoittelen täällä, koska meen niin tuu ostostelee ja moikkailee sit :--)

  VastaaPoista
 8. Onpas täydellinen toi pitsitakki!

  Onkin ollut samantapainen etsinnässä jo hetkosen aikaa..

  VastaaPoista
 9. kiitos, se on kyl aika perfecto :--)

  VastaaPoista
 10. Ihana tuo vaaterekkikuva, onko sun omasta vai? =) Ilmoita ihmeessä täällä, jos olet menossa Kallion puistokirppikselle myymään seuraavan kerran, niin voin tulla sulta löytöjä tekemään =) Olin itse viimesimmässä myymässä ja shoppaamassa ja hauskaa oli =)

  VastaaPoista
 11. YKSIN ET JÄÄ koska arvaa kuka tulee huomenna sinne ♥ t: yks espoolainen

  VastaaPoista
 12. Jazmin: Omasta rekistä on joo. On pieni pitsin, virkattujen juttujen ja vaaleiden värien ylivalta tällä hetkellä :D Kyllä ilmoittelen varmasti täällä ! Taidankin lajitella sinne myyntiin menevät kevyemmät vaatteet, ennen kuin lähden pariksi viikkoa Joensuuhun :>

  saara: hiphei ♥ soittele ku pääset käymmään !

  VastaaPoista
 13. Höh kun missasin FF:än, mut Suvilahdessa sit uudestaan!

  VastaaPoista
 14. Looks like a fun day and your blazer is so cute!:D

  ***** Marie ******
  allthingsmarie.com

  VastaaPoista
 15. Victor: miekin kyl haluun nähdä sen uusiksi, tykkään niin kovasti musasta ja meininkikin on siel varmasti enempi kohdillaan :--)

  Marie: It was <: thank you so much !

  VastaaPoista

miau ♥