keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

La cocaina is not good for you

Maanantaina oltiin fiilistelemässä Crystal Castlesia Circuksessa ja oli kyl mahti keikka ! Anni ja Arttu katsoi keikan tilavasti parvelta, kun taas Peetan kanssa hilluttiin lähellä lavaa. Tyttösen tapasin ekaa kertaa ja oli kyllä tosi hauskaa seuraa :---) Jengi riehui keikan alusta hillittömästi ennen kuin puhti alkoi loppua ja porukka rauhoittui. Ja kyllähän mekin hypiittin mukana, en oo koskaan ollut minkään urheilusuorituksenkaan jälkeen yhtä hikinen ja kuollut :D Ei ollut ehkä paras vaihtoehto laittaa Monkin kiiloja jalkaan ei, nyt on pienet hiertymät. Kuvat otettu screenshotteina videoklipeistä, joten laatu ei oo päätä huimaava.

12 kommenttia:

 1. Uiiii oli varmasti superkeikka! Vitsit kun olis päässy mukaan = )

  VastaaPoista
 2. diibe: kyllä sieki varmasti ne vielä näät ! :)

  eppu: oisitpa ollu <3 kivaa ku tuut tänne hii !

  VastaaPoista
 3. Jee! =D ihan hyviä kuviahan noi on! ilahduttaa mua ainakin ku ei ole omia kuvia keikalta. Mut hei kiitos vielä keikkaseurasta, oli munkin mielestä oikein mukavaa. Nähään mielellään taas heti kun kerkii =))

  VastaaPoista
 4. oon super kateellinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Peeta: Jee, miun pitää kaappaa siut mukaan, kun pääsen taas kirppuilemaan :--D ei vaan oo hauskaa, kun töitä pukkaa seuraavat kolmeviikonloppua aamuvuoroa nouuu

  Jennifer: samaa kuin diibelle, varmasti sullakin tulee viel mahdollisuus nähdä :>

  VastaaPoista
 6. jee oli kyl kivaa tuolla. Mun ottamat kuvat ei vaan näytä yhtä hyviltä : D kanssa tuolla massan seassa pomppimassa. Oli muuten kiva moikata!

  VastaaPoista
 7. joo, ei mullakaa onnistunu mikää mitä pokkarilla yritin ottaa :D oli kyl hauska, kun tulit moikkaa !

  VastaaPoista
 8. mut ehkä joku päiväkirppistely toimis hyvänä vierotusoireiden karkottajana =) mä kävelin tänään kaivarin kanuunan ohi ja käväsin siel ihan pikasesti työpäivän lomassa (SALAA) joten sinne pitäis palata uudemman kerran paremmalla ajalla :D

  VastaaPoista
 9. totta ! nousee muuten sellanen kirppiskuume, et huh. mun pitääkin laittaa sulle fb:ssä sopivia ajankohtia, jos vaikka joku osuis molemmille :--)

  VastaaPoista
 10. La cocaina no está buena para su salud :)

  VastaaPoista

miau ♥