torstai 30. kesäkuuta 2011

Kallion eka pihakirppis

Käytiin tänään Villen kanssa Kallion pihakirppiksellä, joka pidettiin Torkkelinmäen puiston huudeilla. Kirppis oli alkanut jo kahdelta ja pelkäsinkin, että olisin ehtinyt missata töissä ollessani parhaat palat, mutta vielä viiden aikaan tavaraa kuin myös porukkaa oli paljon. Paikalla oli ihan mahtava meininki ja päätinkin itse osallistua seuraavalle kirpulle myymään, jos saan jonkun kaverin (Sofiaaaaa :D?).
Ihana pappa veteli kitarasooloja <3
Mie totaalirakastuin Torkkelinmäen ympäristöön. Siellä oli niin mielettömän vehreää, ihania pihoja ja kivitaloja, että päätin muuttaa sinne, jos asuntoa joskus pitää vaihtaa :---) Mutta ostoksiin: hirmusesti tavaraa ei löytynyt, enkä kyllä kieltämättä penkonutkaan joka ainoata vaatekasaa. Villelle bongasin mielettömän farkkuanorakin kahdella egellä ja itselleni tollasen läpikuultavan rantamekkohomman neljällä eurolla.
miniananas <3
naamiot 1 € / kpl
Mikki Hiiri-korvat 20 senttiä.
Oli kyl hurjan kiva päivä. Syötiin hampparit, pizzaa ja jätskiä, plus katsottiin Twin Peaks dokkaria. Perfecto. Huomenna odottaa 13,5h työvuoro, can't wait.

EDIT: ainiin ! Ville bongas lenkkeillessä Laserskaterin :DD

12 kommenttia:

 1. Siis selvitit juuri mysteerin, et mikä sitä miestä vaivaa :D NYT TIEDÄN SALAISUUDEN! Kysymys kuuluu, et mistä tiesitte laserskaterista??:D

  VastaaPoista
 2. Hahaha mäki bongasin just pari päivää sit lasetskaterin ei menny ees lujaa yleensä se aina liihottaa tuhatta ja sataa ohitte :-D! Mut bongasin kans sut ja villen tänään tuolla. Istuin nurtsilla ni en viittiny mitään huudella. Söpö tuo mekko ja noi minnikorvat Oi :-)

  VastaaPoista
 3. Looks like fun :)
  And isn´t this Laserskater the guy who´s always on his skates cruising through Helsinki?? :D

  VastaaPoista
 4. Porcelain clouds: hahaa, en mä ennen tiennykään :D Ville näytti netistä, varmaan yhtä kuuluisa kuin se nuoralla kävelevä superman-joulupukki ! real life superhero.

  Jennifer: miekin haluun nähä sen vielä ! kova näky varmasti :D aii, siel oli kyllä niin hurjasti porukkaa ettei varmaan olis kuullukaan jos oisit huudellu :--) kiitti !

  Lara - Elain: yeap, it was ! a perfect fleamarket :) and yes this guy is the same :'D

  VastaaPoista
 5. Ihan älysöpöjä ostoksia! Miten sä aina löydätki kaikkea noin kivaa?! Siis aina. :D

  VastaaPoista
 6. hahaa, kiitti :--) mut en kyl aina !

  VastaaPoista
 7. Postasin ton linkin faceen ja johan tuli kommenttia tyyliin: OMG SAVED MY LIFE tai Nyt selvisi, KIITOS :DD

  VastaaPoista
 8. hahaa, kivaa et helpotti tietämättömiä :D

  VastaaPoista
 9. Tääl mä taas vaklaan! Iik pitäis kyllä päästä johonkin yhdessä myymäilemään käyttämätöntä tavaraa, jota löytyy jo 2 Ikeakassillista. Suuren osan niistä dumppaan kyl lähimpään UFFin keräyslaatikkoon, ja tilanne alkaa olla jo niin hälyttävä, että vähän liian usein suunnittelen vieväni KAIKEN sinne. Se ei ehkä kannata. :D Jos kuitenkin noin päädyn tekemään, niin tuun ainakin sun seuraksi myymäileen ja kittaamaan kahvia :)

  Sofia

  VastaaPoista
 10. vitsin siisti toi farkkuanorakki, mäki haluun mun pojalle tollasen! ja noi mikkikorvatkin on ihanat :-D

  VastaaPoista
 11. Sofia: malta vielä mielesi, seuraavan kirpun pitäis olla heinäkuun lopussa :--D mutta jos päädyt heivaa ne sitä ennen, niin kivaa olis jos tulisit hengaa miun kaa ja fiilistelee kirppumeininkiä ♥

  Lalalaura: kiittii ! ja mikä parasta, tota voi käyttää itsekin :--)

  VastaaPoista
 12. Hehe joo oli pakko kattoo itekki et paljonko niitä tuotteita loppupeleissä on :D

  VastaaPoista

miau ♥