keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

I've got stripes

Perjantaina alkaa mun tukkaprojekti kohti luonnollista sävyä. Vaikka oonkin tykkäillyt ruskeasta, jatkuva tyvikasvu on alkanut rassaamaan. Raidoilla pääsen toivottavasti pikkuhiljaa haluttuun lopputulokseen. Kuvia googlaillessani Alessandra Ambrosion ja Jessica Alban hiukset vastaavat eniten haluttua lopputulosta, mutta luultavasti tyydyn aluksi vain päällisosioiden raitoihin :--) Mitä mieltä ootte ? Annin mielestä oon ihan pönttö, kun meen taas vaalentelemaan. Mutku.
Pictures from here and here.

I'm going to a hairdresser this friday. I hope that my hair would end up something like in these pictures <:

5 kommenttia:

 1. Stripes around my shoulders
  And them chains, them chains, they're 'bout to drag me down.

  VastaaPoista
 2. Ite oon kasvattamas omaa värii takasin, mikä on aika vaalee...Mul oli punaseks värjätyt hiukset, mitkä on nyttemmi haalistunu sellaseks "strawberry blondeksi" eikä juurikasvu näy melkee mihikää. Mut sit taas jos mul on blondatut hiukset, juurikasvu näyttää tosi tummalta ja ruskeissa hiuksissa juurikasvu näyttää valkoselta ja luo sellasen kalju-efektin :DD On se jännä ettei punertavis hiuksis näy juurikasvu silmiinpistävästi vaiks omat ei oo punasta nähnykkää vaa on tälläset tosi vaaleat maantien väriset....

  VastaaPoista
 3. I hope the haidresser does a good job :) the girls´hairstyles look amazing!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: arvaa, oon itseki huomannu saman :D nyt kun nää viimeks värjättiin punertavanruskeiksi ja vielä kevytvärillä, niin juurikasvu ja väri jotenkin liukuvärjäytyy toisiinsa. ei oo läheskään niin jyrkkä raja kuin sillon kun nää oli rehellisen ruskeat :)

  Lara - Elain: thanks, I hope that too <: !

  VastaaPoista

miau ♥