lauantai 14. toukokuuta 2011

Oh me oh my, I'm high as a kite

Käytiin sulon Emilian kanssa aamulla Valtterissa ja reissu palkitsi kyllä kirppisodotuksen. Kaikki ostokset miellytti silmää vielä kotonakin, mutta eniten oon fiiliksissä kaulahuivista, millaisen narikka hävitti Tavastialla. Emiliaa oli aivan superihanaa nähdä pitkästä aikaa, tyttöä oli ollut kova ikävä Nyt jaksaa hymyssä suin lähtee iltavuoroon. Huomenna meinasin käväistä Sofian kanssa Herttoniemen pihakirpulla, sormet ristiin ettei huomenna sada !
H&M top - 4 €
knitshirt - 2 €
dress for my sister - 2 €
college - 3 €
H&M jumpsuit - 3 €
same kind of scarf with I lost last winter - 2 €
wedges - 4 €
Today I visited in Valtteri fleamarket and found some great stuff with cheap prices as you can see :--)

14 kommenttia:

 1. wuu ihania juttuja! mäki löysin vaikka mitä. nyt pidän kyllä pitkän tauon valtterista:-D

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan helvetisti vaatteita. Miten kerkeet ees käyttää niitä kun ostat jatkuvasti uutta?

  VastaaPoista
 3. Ääää mulla on noi samat sandaalikorot, ostin ne viime kesänä Aleksi13:sta ja arvaa ketuttaako niiden kohtalo: Juuson autoon vaihettiin uus akku ja se vanha loju takakontissa ennen ku saatiin se roudattua jonneki kierrätykseen ja heitin Italian matkan ajaks lentokentällä noi sittenki sinne takakonttiin tilaa viemästä ja ilmeisesti se oli sitten vuotanu jtn nestettä niihin koska se pinta oli haurastunu tosi pahasti, ei oikein muutakaan selitystä oo. Joskin ei ollu todisteitakaan :D Olin käyttäny niit jonku 3 kertaa vaan.

  Juuso makso mulle noiden kenkien hinnan, sain sillä uudet ja oikeestaan kivammat Lontoosta ja noiden toi varpaitten kohalle tuleva kuminauha oli niin piukka et mulla hävis välillä tunto varpaista (oikeesti, hävis väriki) eli ei ne ehkä ollukaan sitten made for me. Piti vaan kokea se kantapään kautta :D

  VastaaPoista
 4. Irina: jeee ! kivaa, että sieki löysit aarteita :--)

  Anonyymi: kiitti kiitti <:

  Anonyymi: osuit aivan oikeaan, niitä on liikaa enkä kaikkia tuu aina käyttämään, jos oon tehnyt virhekirppisostoksen. luovutan tietyin ajoin vaatteita siskolle, kavereille ja vien kirppikselle, millon niistä saa vähän rahaa takaisin. ja yleensä kuitenkin ostan kirppikseltä nii ei tuu kalliiksi :)

  Katri: voi eiii :( kurja kohtalo kävi niille, harmi että uudet oli väärän malliset !

  Annie: voi kiitos Ansku :)

  VastaaPoista
 5. eikääää mitä ihanhia juttuja! varsinkin tuo mekko on aivan uskomatonnnn! ah

  VastaaPoista
 6. kiitti <: toi mekko on ihan mun siskon näkönen, niin ostin sen sille <3

  VastaaPoista
 7. aaapuaaa sun blogis on ihana.. i love your style... Alotin just vähän aikaa sit blogaa.Feel free to check my blog out -------------> wtfdodi.blogspot.com

  ihanii löytöi :)

  VastaaPoista
 8. Dodi S.F. : kiittii paljon :--) pitääpä käydä kurkkaa !

  VastaaPoista
 9. Oho, kirjotin väärin! Eli siis noiden vanhojen malli oli huono mulle, ei niiden uusien! Ne on unelmat <3 :) Mut noiden malli on kyllä kiva silti!

  VastaaPoista
 10. voi että miten onnistutkaan löytämään noin ihania juttuja ! varsinkin toi vaalea neule ahh.

  kauhee hinku olisi päästää kiertämään joku päivä hesan kirppikset, kun tampereella niitä hyviä on loppujen lopuksi tosi vähän. :<

  VastaaPoista
 11. kiitos, se on ainoastaan siitä kii et jaksaa raahautua ajoissa Valtteriin viikonloppuisin / kiertelemään kaikki randomeimmat kirppikset <: kannatan kyl lähtemään joku lauantai ajoissa liikenteeseen ja pistäytymään heti aamusta Valtsussa, minkä jälkeen sit ehtii kierrellä muita kirppuja & second handejä :--)

  VastaaPoista

miau ♥