maanantai 2. toukokuuta 2011

kaunis mies

Andrej Pejic. Käsittämättömän kauniit piirteet omistava mies ja ehdottomasti kiinnostavin mallikasvo tällä hetkellä.
Andrej Pejic - the most beautiful man in the world 

14 kommenttia:

 1. OI on muute kauniinkomee hui:o<3

  VastaaPoista
 2. Itsekkin törmäsin kyseiseen malliin vähän aika sitten, ja käsittämätöntä miten joku miesmalli saa niin kauniita kuvia aikaiseksi! Innolla odotan miten hänen uransa etenee!!

  VastaaPoista
 3. <3 Apua. Ei voi olla noin kaunista miestä. Herraisä sentää

  VastaaPoista
 4. siinä on kyllä KAUNIS mies! en tiedä pitäiskö sanoa helvetin kaunis vai komea, no kumminkin. :-D

  VastaaPoista
 5. Kaikki: olin aivan mykistynyt, kun tajusin et däämn, toihan ON MIES ! ja vielä useimpia naismalleja kauniimpi. noi huulet aaaaaaaa. kaikkea hyvää tolle herralle.

  VastaaPoista
 6. No on kyllä kaunis! :o mutta mies... huhheijaa, mä haluisin ton kasvot ittelleni :Dd

  VastaaPoista
 7. The photos are really great - i like them alll.... :)

  VastaaPoista
 8. Piiu: samoin, aivan mielettömät kasvot !

  Christina: He's gorgerous :)

  VastaaPoista
 9. Useampia naismalleja kauniimpi? Oonko ainut jolle tää nostaa karvat pystyyn?

  "koska size zeroa edustavat naismallit ovat käyneet liian lihaviksi, heidät on keksitty korvata luurankomaisilla, kasvonpiirteiltään feminiinisillä miehillä. voi miten nerokasta! eipähän enää hylly naishormoneista johtuva läski lanteilla!

  naismalleilta vaaditaan niin äärimmäistä laihuutta, että geneettisiltä ominaisuuksiltaan siihen pystyy naista paremmin mies. vääristymän täydentämiseksi kasvuikäiset tytöt tavoittelevat silti catwalk-mallien kehoa - siinäkin tapauksessa, jossa tavoitteen täyttyminen vaatisi vastakkaisen sukupuolen edustajaksi syntymistä." - Maiju Torvikoski.

  Ei tollasta tulis ihannoida, vaan kauhistella.

  VastaaPoista
 10. anteeksi, mutta siellä päässä ollaan nyt liian herkkänahkaisia ja luetaan rivien väleistä jotain, mitä siellä ei lue.

  kauneus ei tarkoita minulle missään määrin laihuutta, vaan persoonallisuutta ja särmää. tässäkin tilanteessa ihailin hänen piirteitään. kasvonpiirteitä, en alhaista rasvaprosenttia. en ihannoi myöskään langanlaihoja malleja, vaan tervettä vartaloa.

  ja mitä kauhisteluun tulee, kauneus on katsojan silmässä - oli se miten kieroutunutta jonkun toisen mielestä. kyllä muakin kauhistuttaa usein median tuputtamat mallit, mutten siltikään koe tarpeelliseksi hyökätä, mikäli joku toinen kokee asiat eri tavalla. no offense :)

  VastaaPoista
 11. Ei ollut tarkoitus millään tavoin hyökätä, kunhan ihmettelin, että olenko ainut, jolle Andrej nostaa karvat pystyyn negatiivisessä mielessä.

  Toki on mieheksi kaunis, mutta miesmallin käyttäminen naisten tuotteiden esittelyyn on silti karmivaa ja kuvastaa mielestäni paremmin kuin mikään muu muotimaailman sairaalloista laihuuden ihannointia. Siksi on mun mielestä huono homma, että moni pitää Andrejia "muotimaailman kiinnostavimpana kasvona".

  VastaaPoista
 12. ei mitään, toki saapi olla mitä mieltä haluaa.

  ja hmm, en oo perillä muiden innostuksen syystä, mutta itse olen kiinnostunut Andrejista, koska se on oikea kameleontti.

  VastaaPoista

miau ♥