torstai 26. toukokuuta 2011

Joensuu hoi !

Lauantaina matkustelen viikoksi Joensuuhun ja Anni saikin mut heti houkuteltua sunnuntain torikirppikselle - MYYMÄÄN :--) Joten kaikki kynnelle kykenevät tulkaa penkomaan siskosten aarteita, Annilta niitä löytyy vielä hurjasti enemmän ! Meidät tunnistaa etsimällä kaksosmuijia (mutta vain näköisiä), joista toinen kiroilee kuuluvasti, kun vaaterekki meinaa kaatua tuulessa ja toinen hymyilee höhlästi joka toiselle vastaantulijalle.

Lähes kaikki myytävät on jo Joensuussa, mutta tässä muutamia myyntiin meneviä, joita kaapeistani haalin:
Nähdään torilla :--)

10 kommenttia:

 1. Heippa!
  Minkä koon noi mustat hapsusaappaat on? Jos olis 39 ja muuten hyvässä kunnossa, niin olisin valmis ostamaan kelpohintaan ja maksamaan postarit.
  Terv.Katja
  mourning@jippii.fi

  VastaaPoista
 2. whaat mihin aikaan aamusta ootte menossa? mä oon joensuussa sillon sopivasti =) (koska just tässä ennen muuttoahan mä tarviinkin lisää tavaraa)

  VastaaPoista
 3. Katja: ai vitsi, noi saappaat on 38, mutta tuntuu kyllä aika reiluilta kolmekaseilta. ja aika hyvässä kunnossa on, hieman kulunut kanta ja pikkuisen hankautuneet kärjistä, mutta itse en oo kiinnittänyt siihen huomiota :--) laitan sulle vielä s-postia, jos 38-39 välimuoto olis ok.

  Peeta: jeejee, olis hauska törmätä ! me ollaan siellä varmaanki vähän ennen puoltapäivää, kun yleensä kirppis alkaa siin 12. mut sama homma kuin Valtterissa, tavaraa lähtee aina jo paljon aiemmin :D

  VastaaPoista
 4. mennään hanna 10.30 ku paikkojen näyttö alkaa sillo <:

  VastaaPoista
 5. Voi vitsin ku oisin ollu joensuussa niin olisn varmasti ostanut kaikki! höh :D

  VastaaPoista
 6. stylelover: no höh ! mutta jospa pistän jossai vaiheessa sen blogikirpun pystyyn niin sit on tsäänssi kaikilla kaikkialta :)

  VastaaPoista
 7. Voi äääh noi molemmat vaaleat alarivissä olevat paidat on vallan hirmun mahtavia! Harmi kun asun Vantaalla. (Jos tapahtuis jotain erikummallista etkä sais niitä myytyä niin laita sähköpostia h.hyttinen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 8. voi itku, valitettavasti molemmat meni kirppiksellä :| mutta ajattelin pian laittaa sen blogikirpun pystyyn, kun huomasin et mulla on muutamia mekkoja ja kenkiä, joista vielä haluaisin luopua :) kannattaa tsekkaa tarjontaa siellä (..sit kun joskus saan sen aikaiseksi..) !

  VastaaPoista

miau ♥