perjantai 29. huhtikuuta 2011

over the fall - gimme five

Lupailemani ostosesittely jäi reilu viikko sitten välistä, mutta tässä ainakin Kaivarin Kanuunasta löytämäni H&M:n rimpsumekko, joka kustansi 12€. Jouduin pitkästä aikaa turvautumaan itselaukaisijaan ja jalustaan, mistä johtuu kökkölaatuisuus.
dress + leather jacket + wedges - 2nd hand. over knee socks + necklace - H&M.
Tää viikko on kulunut harkassa enkä oo päivien jälkeen oikein muuta tehnyt kuin kuunnellut lujalla musaa ja koettanut pitää kämpän kuosissa. Jostain syystä tää on silti sotkuisempi kuin ikinä, mutta ajattelin jättää siivoilut sunnuntaihin, jolloin morkkiksessa on pakko saada jotain aikaiseksi. Harjoittelu on ollut supermukava ja oon nähnyt ja oppinut paljon jo muutamien päivien aikana. Mulla on huomenna vielä aamuvuoro -jee.....- jonka jälkeen suuntaan Roosan kanssa Otaniemeen kuokkimaan tyttöjen grillibileisiin. Vielä ei oo vappufiilikset iskenyt, oon istunut rannassa ja lagaillut kotona haikumielillä saamatta mitään aikaiseksi. Oon kiitollinen ostamilleni kuullokkeille, olo on less lonely, kun Josè Gonzales lauleskelee korvaan. Nyt pitäis pakkailla ja miettiä miten varautua huomiseen säähän. Gyyd nait.

6 kommenttia:

 1. Kiiiiva mekko! Kävin kanuunassa keskiviikkona, mutta en löytänyt mitään :s Varmaan sä olit käyny siellä ennen mua :D

  VastaaPoista
 2. hahhaa, saattaa olla :D mut en tainnu ostaa muuta ku tuon mekon, ei sillo kyl hirveesti muita kivoi tainnu olla :o

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvännäköinen rimpsumekko. Ei näytä yhtään ylirimpsuiselta tai sotkuiselta, niin kuin useat rimpsumekot tuppaavat tekemään! Ja kun Gonzales lauleskelee korvaan, tuntuu kuin pää täyttyisi kaikesta maailma hyvästä samaan aikaan! Ah, niin ihanaa!

  VastaaPoista
 4. voi kiitoksii :--) tykkään itsekin kun tuo ei oo niin överi. ah, se musiikki on kyllä täydellisyyttä <3

  VastaaPoista
 5. miten sulonen !
  tämä + uusimmassa postauksessa oleva pitsimekko, voih kyynel kuin kauniit valkoiset mekot. <3


  indie by heart

  VastaaPoista
 6. kiitods paljon :--) tykkäilen kovasti !

  VastaaPoista

miau ♥