sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

my style alphabets O-Z

Sain viimein aikaiseksi väsätä loput tyyliaakkosista :)
O - Otsapannat : Jostain syystä hippityyliset pannat iskee mulle ja keskijakaukselle lujaa ! (Hippie styled headbands <3)
P -Ponchot : Ja muutkin telttamaiset yläosat on jeesjees :))
Q -Quality : Oon pikkuhiljaa alkanut omaksua laatu ennen hintaa-ajattelutavan. Vaikkakin ostan kirpulta, niin ei onneks tule hankittua kuluneita, nukkaisia tai huonolaatuisia materiaaleja.
R -Romantiikka : Pitsit, haalistuneet kukkakuosit, hempeet värit, ohuet materiaalit.. Vaikka tykkäänkin nahkasta ja puolet vuodesta tulee pukeuduttua harvinaisen synkästi. Mut varsinkin kesän kynnyksellä tekee mieli pukea kukkamekko, letittää tukka laineille ja juosta paljain jaloin aamukasteisessa pellossa. Maalaisromantiikkaa heh. (Romantic style with lace, floral patterns, sheer materials etc.)
S - Second hand : Oon harkinnut siirtyväni pelkkään kirppiskuluttamiseen kaikkien muiden vaatteiden, paitsi kenkien, laukkujen ja alusvaatteiden suhteen.
T -Tekoturkit : Menneen talven pelastus. Saa nähdä kestääkö rakkaus ensi talveen. (Fake fur was my winter love - let's see if it'll last till next winter.)
U - Underwear as outerwear - Very inspiring trend. Innostuin viime keväänä kyseisestä trendistä ja oon siitä lähtien etsinyt täydellistä alusmekkoa, jota voisi käyttää bikertakin kanssa näyttämättä halvalle.

V - Vintage : Suurimmat inspiraation lähteet löytyy vanhoista elokuvista, valokuvista ja kirppareista, joilta löytyy aarteita menneiltä vuosikymmeniltä. 
W - Weekday : Ja monet lukuisat muut ruotsalaismerkit. (Weekday and many other swedish brands :--))
X -Xtreme-yhdistelmät : Tyylini on toisinaan ehkä liiankin kokeilevaa, mistä oon saanu kuulla välillä kavereilta ja poikaystävältä :D Onneksi totaaliohilyöntejä tulee kuitenkin tehtyä suht harvoin. (Xtreme-combinations - sometimes my style is too experimental)
Y - Yksivärisyys : Jostain syystä kirjavat vaatteet harvemmin sytyttää. (Simple is beatiful.
Z - ZERO IDEA.

10 kommenttia:

 1. Ihastuin heti toho ekaan kuvaan vasemmas yläreunas!! En voinu uskoo et sul on joskus ollu blodit hiukset! sopii sulle :))

  VastaaPoista
 2. Komppaan sua täysin etenkin O:n, R:n, S:n ja V:n kanssa! Oon ettiny täydellistä kukkamekkoa kesäks, mutta ei oo vielä onnistanut, toivottavasti ennen kesää löytyy! Ja ihana tuo pitsitunikajuttu tuossa tokan kollaasin ekassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 3. veerus: mulla oli blondi tukka ekat 19 vuotta, mitä nyt välillä oli hennattua tukkaa ala-asteella ja punaista ysiluokalla :D kaipailen kyllä vaaleempaa väriä, mutta eiköhän sekin oo viel mahdollista :)

  nne: jee :--) täydellisen kukkamekon löytäminen on kyl tuurista kii ! mutta kirppiksiltä voi onneks löytää aarteita <: toi pitsimekkokin on kirpulta löydetty.

  Elaine Von.: thanks, it's awesome :))

  VastaaPoista
 4. Heimoi! Ihana blogi ja tyyli sulla. <3 Just eksyin tänne ja taidanpa jatkaa tutustumiskierrosta pidempäänkin :)

  VastaaPoista
 5. kiitos paljon, kivaa et tykkäät :--) !

  VastaaPoista
 6. tää aakkosjuttu on loisto idea! toivottavasti ei haittaa jos tuun kenties joskus tulevaisuudessa lainaamaan sitä:D kun näitä sun aakkosia kattoo niin huomaa, että tykkään tosi samoista asioista vaatteissa kuin säkin!

  VastaaPoista
 7. ei tietenkään haittaa, kivaa vaan olis lukee muidenkin aakkosia :--) tee ihmeessä ! hii, oon huomannutkin, et sun tyylissä on monia juttuja mitkä kolahtaa mulle kympillä <:

  VastaaPoista
 8. sulle niiiiin sopis blondi tukka! - enya

  VastaaPoista
 9. elekkee immeiset yllyttäkö :D toteutan vielä ! kyl mulla tarjoitus olis palata jossai vaiheessa täysin omaan väriin.

  VastaaPoista

miau ♥