tiistai 12. huhtikuuta 2011

je t'embrasse encore une fois en tendrement

Iso kiitos No Fashion Victims Emmille maininnasta blogissaan, enpä olisi uskonut blogini päätyvän karsinnasta kymmenen joukkoon. Tervetuloa uudet lukijat Neiti puhui totuuden sanoja kuvien mössöstä, joita ollaan Villen kanssa jo aiemmin ihmeteltykin. Tänään kokeilin uppia uudestaan kuvia viime viikkoiseen postaukseen, tällä kertaa Photobucketin kautta ja lopputulos ei ollut onnekseni samanlaista puuroa. Ihmettelen syvästi, mikä Tinypiciin on mennyt, sillä ennen kuvat näyttivät huomattavasti parempilaatuisilta. Anygays, jatkossa latailen kuvat buckettiin, niin jospa oikea laatu säilyisi postaukseen asti. Ja ehkä jos aikaa riittää vaihtelen uusimpien postausten kuvat parempiin.

H&M maxi skirt + cross necklace - Kaivarin Kanuuna fleamarket. Dinsko wedges + bag + loose top - Valtteri fleamarket. biker - H&M.
Töiden jälkeen vetäisin päälleni sunnuntaina Kaivarin Kanuunasta löytämäni maksihameen, 5 €. Mieheke oli hameesta hieman eri mieltä, mutta itse tykkäilen siitä kovasti ! Mitä nyt käveleminen kapeassa hameessa on hieman hassua. Mitäpä tykkäätte ?


Nyt pyykkäämään ja lukemaan lääkehoitoa - right.

15 kommenttia:

 1. eron kyllä huomaa! hyvähyvä

  ja piti vielä kysästä, että miten noilla kengillä kävely onnistuu? ostin noi samat kenkulit viime vuonna ja kävely oli tuskaa... jalka liusu kengissä vaikka koon ois pitäny olla oikee, pumpulit varpaissa ei paljoa auttanu

  VastaaPoista
 2. jee, hyvä et huomaa :--) kamalaa katsoa noita suttuja.

  pakko myöntää, että on tuntunut kipuilua kävellessä, toi kulma on aivan liian jyrkkä :o mulla on onneks tukipohjalliset, jotka on niin massiiviset, että ne tukevoittaa kenkää kovasti. ja oon harkinnut kyllä hankkia päkiöiden alle vielä jostain puolipohjalliset :)

  VastaaPoista
 3. mmm j'aime cet outfit. Très classique, très chic!
  x
  camouflÄsh

  VastaaPoista
 4. Oho hassua, et teillä on ollut vaikeuksia noiden kenkien kanssa sillä ne on yhdet mun mukavimmista ! :O Jaksaa bailata koko illan keposeen. Hassua!

  VastaaPoista
 5. onks toi biker uus vai vanha? oon ettiny nyt ikuisuuden täydellistö bikeriä, ei vaan mistöön tule vastaan...

  VastaaPoista
 6. eléna: Merci beaucoup :-)

  Porcelain clouds: Jos on vahvat nilkat, niin kyllähän noilla varmaan kestää, itse oon vaan niin kova nyrjäyttelemään :D

  Anonyymi: Toi biker on mun siskon entinen, mutta veikkaan et se on varmaan vuoden tai parin takaa. Malli on kuitenkin aika perus, että varmasti vielä samanlaisia tulee H&M:lle :-)

  VastaaPoista
 7. tuo biker on joskus yli vuos sitte ostettu kirppikseltä et varmaa jotai 2v sit ollu kaupoissa

  VastaaPoista
 8. beautiful <3
  xoxo

  http://www.fashion-martini.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. anni: hyvä, kun korjasit ku en mie muista :D

  Jasmin: thank you so much :)

  VastaaPoista
 10. Ei oo nilkoista kyse. Oon ite tanssinu 10 vuotta, joten suht vahvat nilkat kyseessä. Johtuu sitten vissiin kengän huonosta mallista, mikä ei vaan sovi omaan jalkaan.

  - aikaisemmin kengistä kysellyt ano :)

  VastaaPoista
 11. aaaa, okei :) ne on kyl hankalan malliset, mut toisille sopii.

  VastaaPoista
 12. Kiitos ! Oli kyl super piristävä sää :--)

  VastaaPoista
 13. Moi! Noi kengät on ihanat :=) Tuli vaan mieleen tosta kuvien mössöisyys -jutusta, mitä tiedostomuotoo käytät? Ite oon huomannut, että .pngt usein tulee .jpgeitä parempilaatuisina nettiin.

  VastaaPoista
 14. Kiitokset <: ! Käytin jpgeitä, mutta aluksi kuvat oli tinypicinkin kautta hyvälaatuisia. Jostain syystä se vika tuli vasta vähä aika sitten.

  VastaaPoista

miau ♥