perjantai 15. huhtikuuta 2011

Aurora

Pikapostaus ennen kuin suuntaan viikonlopuksi kohti Joensuuta:

Shorts - 2nd hand + DIY details. Filippa K knitwear - 2nd hand. H&M biker. Vagabond wedges - Andiamo. feather head band - Glitter.

Ihanaa päästä käymään kotona ♥ Tuun vain välissä tekemään ensi viikolla muutamat tentit ja suuntaan taas takaisin Itäsuomeen. Huomenna on kampaaja enkä tiedä oikein mitä tälle tukalle teen. Apua. Senttejä lähtee, mutta kuinka paljon. Oon hieman kahden vaiheilla pidänkö saman värin vai pitäiskö esim raidoittaa tai vaihtaa lämpimämpään sävyyn. Tai leikkaa otsis. Hmm. Oon siitä hassu nainen, että kammoan kampaajakäyntejä. Jotain tälle hamppukasalle on kuitenkin tehtävä, olisiko kellään kivoja ehdotuksia :--)?

8 kommenttia:

 1. justiinsa ihailin, kuinka kivasti sulle sopii tuollainen keskijakaus ja pitkä otsatukka, eli siis ei otsatukkaatukka:D sinuna en varmaan lähtis siis otsista leikkaamaan:) joku punaisempi väri vois olla aikas nätti!

  VastaaPoista
 2. voi kiitos :--) toisaalta itsekin mietin samaa, et nyt on ollut niin huoletonta keskijakauksen kanssa, et raaskiiko mennä luopumaankaan ! ja punertava sävy olis kyllä kiva, semmonen kuparinen toffee :> !

  VastaaPoista
 3. luoja että oot nätti ja sulla on ihana tyyli! mut pakko sanoo et en kauheesti tykkää sun kulmakarvoist..

  VastaaPoista
 4. hahah, en miekään :D kynällä piirrettynä ne on aivan kamalat, mut jos värjään niin sillonki ne jää liian ohuiksi. mutta voi kiitos paljon :--) !

  VastaaPoista
 5. no shortsit on kyllä suurta rakkautta <3 (:

  VastaaPoista
 6. voi kiitos <3 noi on muuten tosi helppo tehdä itsekin, tuunaa vaan vanhat sortsit pitsillä !

  VastaaPoista
 7. Mulla on ihan sama homma, pelottaa aina mennä kampaajalle :D Ihana toi toka kuva =) Mun mielestä sulle vois sopia vähän lämpösempi sävy tukkaan

  VastaaPoista
 8. heha, uskon et se on hammaslääkärin jälkeen pelottavin paikka :D nyt on lämpimämpi sävy tukassa, tosin väri vetäisi hieman tummemmaksi kuin ajattelin. mutta muuten kiva kampaaja oli !

  VastaaPoista

miau ♥