torstai 24. maaliskuuta 2011

Pippi Långstrump

Photobucket
Photobucket
Oon ollut niin loppu ja puhki koulun kanssa, ettei mikään oo jaksanut innostaa eikä postailu oo siksi tullut mieleenkään.Onneks mulla on kotona kaks ihanaa miehekettä, joita ilman olisin vain maannut apaattisena maannut sängyn pohjalla ja tukehtunut suklaaseen. Suklaasta kukkaruukkuun, ollaan aloitettu viiden tytön voimin herkkulakkoilu ja tiukkaa on tehnyt jo ekat kaksi päivää. Ehkä sen takia onkin kiukuttanut, oon aivan toivoton sokeriaddikti. Ville kävi tänään ottaa ehkä siisteimmän kuvan:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Toinen käsihän sillä on melkein täynnä japanimatskua, mutta Peppi on kyl aivan omaa luokkaansa ♥ Mun neljän päivän viikonloppu alkaa huomenna, koskapa päätin skipata aamun anatomiat ja lepuuttaa päätä. Lauri, yksi parhaimmista kaveripojista tulee kyläilemään tänne viikonlopuksi, joten tekemistä tuskin puuttuu. Kivaa viikonlopun alkua kaikille !

My boyfriend got that awesome tattoo today.

10 kommenttia:

 1. Voooi eei, ihana tatska! Hah, mahti kuva kyllä : D töissä ollaanki puhuttu tatskoista, haluaisin vielä joskus koko selän kokosen taideteoksen Mustang autosta ; )

  VastaaPoista
 2. oonki surkutellu ku postaustahtis on huventunut :-( mut ymmärrän, kouluhommat vie voimat ja et ei huvita päivittää blogia.

  koitappa jaksella ♥

  VastaaPoista
 3. catti: hihii, se on kyl symppis ! oooi, kuullostaa tosi hienolle :--) toivottavasti saat otettua sen vielä joku päivä !

  Enya: voi kiitos ♥ jotenki se väsymys vaan vie kaiken inspiksen mukanaan, mut toivottavasti helpottais kiireet kohta :)

  VastaaPoista
 4. :'D jooo, hiukoilis tosi pahasti : )))

  VastaaPoista
 5. totta turiset:-) eikä kukaan muutenkaan pakota postaamaan kokoajan, kiva vaan pitää lukijoita pikkupaineessa ;-D halit ♥

  VastaaPoista
 6. catti: :>

  Enya: haa, totta :D vaik monet on sanonukin, et parasta tässä blogissa on et postaan usein, mutta jospa se laatu paranis harvemmalla tahdilla :--) halit takas ♥

  VastaaPoista
 7. OMG! the best tatto ever, I love Pippi haha <3

  jaghetermarilia.blogspot.com

  VastaaPoista

miau ♥