lauantai 19. helmikuuta 2011

vultures like lovers

Mun pitäis tänä iltana jaksaa värjäillä tyvi, että oon huomen edes jotenkin kuosissa, jolloin saan kunnian olla mallina Sonjan portfoliota varten. Tyttönen on tehnyt vaatteita, joilla hakee kouluun ja pidän kyl peukkuja, et pääsee haluamaansa :--) Mulla on vaan pienet epäilykset vaatteisiin mahtumisen suhteen.......... Enkä suinkaan sen takii oo vetänyt täällä ananasmehua ja jättänyt illalla syömättä :'D


EDIT: Mietinnän jälkeen päätin poistaa videon. En ihanien anonyymien takia, vaan koska ajatus alkoi jälkeenpäin kaduttaa eikä homma tuntunut omalta. Mutta kiitos kivoista kommenteista, turhat vinkujat voi siirtyä toisten blogien pariin :---)

21 kommenttia:

 1. hei ihanaa Wild Nothing on yks lempi bändeist täl hetkel, sul on oikeen hyvä musa maku! :)

  VastaaPoista
 2. mikä tuon sun meikkivideon kappale on?

  VastaaPoista
 3. kuuntelin koko päivän spotifysta läpi niiden tuotantoa, rakastuin suuresti :--) muistuttaa mua kovasti the Pains of being pure at heart:ista ja the Curesta <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: se on Yeah yeah yeahs:in No no no :--)

  VastaaPoista
 5. great post
  i would love for you to check out my blog and tell me what you think
  Ashley
  http://wise-rabbit-says.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. hah mäki oon itseasias verrannu kaverille kerran Pains Of Being Pure at Hearttiin ja sit tietynlaist Joy Division vibaa jossain biiseis mun mielest joka on aina hyvä juttu! hei kantsii tsekkaa Sporifyst sellane ku Active Child, vähä samantapast ja ite ainaki tykkään tosi paljo :)

  VastaaPoista
 7. Wise Rabbit Says: thank you so much Ashley. I will check yours <:

  jojo: jeee, pitääpä kuunnella se :--) mulle saa sit aina heittää kaikkien hyvien bändien nimiä, en saa tarpeekseni hyvästä musasta.

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin videosta! Toi lumenen ripsari on ihan ykkönen :)

  VastaaPoista
 9. kiitos, kiva kuulla kommenttia siitä <: itsekin oon tykästynyt tuohon ripsariin, ei oo kertaakaan suttaantunut pandasilmiks :D

  VastaaPoista
 10. Liian piirretyt kulmat, hyi. En muuten tajua tän(kään) videon pointtia, nyt tuhannet tuntemattomat ihmiset näkevät kuinka sä meikkaat? Hienoa.

  -Emma

  VastaaPoista
 11. Olet sitten vääntänyt ihan videon oman naamasi maalaamisesta, pistänyt siihen "sopivat" musiikit mukaan ja kaikki. Kuinka narsistiseksi tää touhu voikaan tulla?

  VastaaPoista
 12. Oi voi. Mun mielestä sä olit jotenkin vielä kauniimpi ilman meikkiä! Sellanen söpö ja kaunis :-) Mut juu, toi ripsari on parasta!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Jos olet aiemmista lukenut niin multa on kysytty sekä videota, että meikkipostausta ja oon yhdistänyt ne tuossa. Ei se sentään pornoa ole. Miksi naiset ovat usein niin harvinaisen närkästyneitä, jos joku toinen tekee jotakin mikä ei miellytä? Koskee myös noita liian piirrettyjä kulmakarvoja :----) Huomaavaista ajatella, miltä näytän tuhansien tuntemattomien silmissä.

  Eve: heii kiva, että susta on kivaa :D epäröin pitkään laittaa mm. juuri näiden muutamien anonyymien vuoksi.

  Lara: thanks, nice to hear <:

  Anonyymi: tittidii, jos narsismi ei innosta niin voi siirtyä toiselle sivustolle kiitos ! narsismiahan on mm. itsensä rakastaminen joka ei tapahdu muiden kustannuksella tai heitä väheksyen ja mun mielestä on ihan ookoo olla sinut sen kanssa mitä on. persoonallisuushäiriö on sitten ihan asia erikseen. miksi yleensä oot eksynyt lukemaan blogeja ?

  AnsQ: voi kiitos :-) ripsarin oon kyllä todennut toimivaksi, pitäisi kokeilla muitakin saman sarjan tuotteita!

  VastaaPoista
 14. http://onethingtobehappyabout.blogspot.com/2011/02/hei-me-blogataan.html ♥

  VastaaPoista
 15. ihme paskaa anonyymit sulle heittää.... mitä narsistista on _videopostauksessa_? oivoi tätä menoa :-D

  VastaaPoista
 16. jos ärsyttää, niin ihan kaikesta voi ärsyyntyä. bloggaaminen valitettavasti mahdollistaa sen, että ne äksyt ihmiset saa puuttua tuntemattomien asioihin ja päivitellä sitä, kuinka kamalia ihmisiä nämä ovat. iiiiih ♥

  VastaaPoista
 17. ei millään pahalla mutta mun mielestä et osaa meikata..

  VastaaPoista
 18. kurkkailin tossa sun vanhoja postauksia ja sulle sopi ihan sairaan hyvin blondit(kin) hiukset! : )

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: missä vaiheessa oon väittänyt, että osaisin :D? en laittanut tuota videota siksi, että haluisin näyttää kuinka hienosti osaan naamani tällätä, yhdistin vain kaksi toivottua postausta.

  Enya: kiitos, ne luonnonvaaleet olikin miun lempparit kaikista hiuksista :>

  VastaaPoista

miau ♥