perjantai 18. helmikuuta 2011

sick + tired

Suonette anteeksi pienoisen hiljaiseloni. Oon kipeillyt tän viikon ja käynyt kuitenkin tunnollisesti harjoittelussa eikä voimii oo jäänyt töiden jälkeen kuin sohvalla löhöämiseen. Eilen meinasi taju lähtee ja voin pahoin, joten jäin täksi päiväksi kotiin. Aamun nukuin ja koomasin, mut iltapäivällä olo oli jo niin vahva, et pystyin harkitsemaan hiusvärin ostoksille lähtöä - ja eksyin sattumalta myös UFFin 2 € päiville. Sieltä ei löytynyt kuin lyhyt musta mokkainen takki, joka ei massiivisten olkatoppausten takia oo vielä käyttö/näyttökelpoinen :D Meinasin sortua myös kammottavien nahkapöksyjen ostamiseen, kun niin kova nahkasortsikuume on !

Jostain syystä päivän asu masentaa mua suuresti tuon lörttöpaidan takia, joka kuuluu vaatekaapin turhuuksiin. Rakastuin siihen vuosi sitten Ginassa, mutta heti ekan pesun jälkeen paita valahti epämuodostuneeksi. Juteltiin Emilian kans keskiviikkona kahvilla halpistrikoiden laadusta ja siitä, miksi niitä kaappiin yleensäkään kantsii ostaa. Eikä kyl kannattaiskaan. Kotiasuna ne menettelee, silloin kun haluaa päälle vain mahdollisimman pehmeää ja mukavaa. Toinen keskustelun alla oleva asia oli kirppispöydän varaaminen Kaivarin kanuunaan, joka on aivan välttämätön operaatio, sillä vaatekaapin ovi pullistelee jo saranoiltaan ja rekki kärsii ylikuormasta.


Image and video hosting by TinyPic
leather vest - 2nd hand. headband - Lindex. leggins - JC. loose shirt + nude top - Gina tricot. wedges - Monki.

Mutta lopettelempa tämän ennen kuin aivot sulaa ja valuu korvista ulos. Loppuillan aion katsella leffaa ja viettää aikani näissä asennoissa:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sorry about being quiet in here. I've been sick and tired with my school's practise period and had only strenght for lying on the sofa after work. Finally weekend wheeeeeeee !

11 kommenttia:

 1. Höh, tuo paita näyttää ainaki tuossa kuvasa just kivalta! Ja koko asu muutenki :)

  VastaaPoista
 2. Varsinkin noi ginan paidat on pahoi ku kerta toisensa jälkeen sellasen sortuu ostamaan ja aina ne lörpähtää :D Ei vaan voi oppia.

  Koita parantua, tuntuu että kaikilla on nyt menos joku tauti.

  VastaaPoista
 3. Tiijja: kiitos <: luonnossa se on kyllä jo aivan aikansa nähnyt, mut mukavuudenhaluisena (ja koska kaikki pitkähihaiset oli pesussa) ajattelin sen yhdistää :D

  Suvi: niimpä, miekin monta kertaa oon luvannut etten enää osta turhaan paitaa, joka menee ekoissa pesuissa pilalle. mut jotenkin se aina kirpaisee silti vähemmän kuin 50€ perustrikoon ostaminen, en osaisi edes harkita sellaista. vaikka ehkä pitäis :D voi kiitos, yritän toipua !

  VastaaPoista
 4. Muutenki tykkään sinun tyylistä :) Vaikka se onki ihan erillaista ko miten ite pukeudun :D

  VastaaPoista
 5. ootte kaunottaria kisun kanssa<3

  VastaaPoista
 6. mun pitää kuulla asap koska voin tulla tyhjentää sun pöydän ok

  VastaaPoista
 7. Tiijja: voi kiitos :--) munkin silmää miellyttää usein tyylit, jotka ei vastaa omaa tyyliäni. tärkeintä on, että ihminen viihtyy tyylissään ja sen kyllä huomaa ulospäin <:

  Irina: haa, kiitos <3

  Porcelain clouds: heha, mainostan täällä heti kun saan pöydän sinne :D haluun mahdollisimman paljosta eroon !

  VastaaPoista
 8. Ei hei hertsileijaa miten ihana kisu! Loistavia asentoja, joskin tulkitsen tuon joogaksi tai pilates-liikkeiksi enkä rentouttavaksi illaksi ;D

  Heitän nyt oman blogin riepaleeni tähän, vaikka kisasta taisin myöhästyä.
  http://thatturnip.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Elina: hahaa, se kyl vääntyy mitä ihmeellisimpiin asentoihin ja ihan oikeesti venyttelee pitkään ja hartaasti :D eipä mitään haittaa, vaikka et mukaan ehtinytkään niin toki tsekkaan siunkin blogin :--)

  linda sofia: jeee kiitti :>

  Sara: voi kiitos typy <3

  VastaaPoista

miau ♥